Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
będzie dobrze! masz wizytę u bardzo dobrego lekarza to na pewno was pokieruje i nakreśli plan działaniaDokumenty mam wszystkie spakowane .
O co pytać nie Wiem zobaczymy co z rozmowy się wyniknie.
Chyba ze masz coś o co warto zapytać?
Dziękuję oby było wszystko po mojej myśli oczywiście że dam znać
Ja w sumie raz miałam takie bardzo wielkie przeczucie że się udało, nawet w okolicach 7 dpo miałam kropkę krwi na bieliźnie co mnie dodatkowo nakręciło. A tak to raczej neutralnie staram się już podchodzić, chociaż czas około- owulacyjny jest najtrudniejszy. Teraz im bliżej ivf tym większy wewnętrzny spokój czuję Trzymam kciuki żeby Twoje przeczucia się spełniłyStarania to jedna wielka sinusoida. W zeszłym cyklu w ogóle mnie nie korciło testowanie, a w tym mam jakieś takie poczucie wewnętrzne że się udało i mam ochotę już szczac na testy mimo 6dpo
Każdego miesiąca tak startuję ostatnio, żeby zobaczyć tą biel i ogarnąć, że to co się dzieje ze mną to nie są jeszcze objawy ciąży na tym etapie mam już mdłości i bóle podbrzusza i piersi ofcStarania to jedna wielka sinusoida. W zeszłym cyklu w ogóle mnie nie korciło testowanie, a w tym mam jakieś takie poczucie wewnętrzne że się udało i mam ochotę już szczac na testy mimo 6dpo
Ale trzymam kciuki mocno żeby to był TEN miesiącStarania to jedna wielka sinusoida. W zeszłym cyklu w ogóle mnie nie korciło testowanie, a w tym mam jakieś takie poczucie wewnętrzne że się udało i mam ochotę już szczac na testy mimo 6dpo
To widzę, że idziemy równiutko, bo ja też 6dpo. Ale kojarzę też, że się przepisałaś na wcześniejsze testowanie, bo na początku byłyśmy razem na 23.05Starania to jedna wielka sinusoida. W zeszłym cyklu w ogóle mnie nie korciło testowanie, a w tym mam jakieś takie poczucie wewnętrzne że się udało i mam ochotę już szczac na testy mimo 6dpo
Może australijskieminuta ciszy dla mnie - wybrałam wino z barku, poszłam po korkociąg, wbijam ten szpikulec i… okazuje się, że wino na zakrętkę
Przykro mi…Odebrałam wyniki
Beta 8
Progesteron 3,45
To już chyba nie ma nadziei....
@fckathy dobrze gada i ma ogromną wiedzę, niejedną dobrą radą mnie już tutaj poratowała Nie stresuj się za mocno, bo na pewno można tutaj podziałać jeszcze zapobiegawczoOczywiście zapisze się, nie mogę tego tak zostawić. Dzięki raz jeszcze
Hahaha Tego nam życzę, żebyśmy potem rozkminiały, jak taką relację nazwaćCzy to znaczy, że jeśli obie zajdziemy w tym cyklu, to nasze dzieci będą tak jakby rodzeństwem?