anyżowa
Fanka BB :)
Teraz jak tak napisałaś to żałujężałuj maleńka
Ciekawe kiedy powtórka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Teraz jak tak napisałaś to żałujężałuj maleńka
Nie każdy cykl jest taki sam, a organizm to nie maszyna- tak mówił mi ostatnio lekarz, jak pytałam o niuanse z temperaturą i zależnościami miedzy owulacjami z której strony i kiedy z jakiego jajnika, tak samo temperatura nie świadczy o poziomie proga, mierzy się ją o 1 porze, a progesteron wydziela się skokowoA u mnie nadal bez wyraźnego skoku Gdyby nie to USG wczoraj, to przy takim wykresie bym już totalnie ześwirowała. Zawsze miałam wyraźne różnice w tych temperaturach przed i po, więc teraz się oczywiście zamartwiam, że to przez zbyt niski progesteron i że nawet jeśli się udało, to nie uda się utrzymać
Aż żałuję że nie obejrzałam.. cholera co roku oglądałam, i co roku mówię że to ostatni raz..Ta eurowizja to porazka
Ja też stety/ niestety nie widziałam eurowizjiważne że spędziłaś dobrze czas . Co dobrego z grilla jadłaś?.
Aż żałuję że nie obejrzałam.. cholera co roku oglądałam, i co roku mówię że to ostatni raz..
W tym ominęłam ehh ale byłam na grillu, pojadłam dobrego jedzonka, głowa odpoczęła
tez mialam grilla ale kazdy chcial obejrzec nie wiem jak wy ale bylam za Chorwacja predzej niz za Szwajcaria.
Aż żałuję że nie obejrzałam.. cholera co roku oglądałam, i co roku mówię że to ostatni raz..
W tym ominęłam ehh ale byłam na grillu, pojadłam dobrego jedzonka, głowa odpoczęła
Spokojnie Robisz proga w środę?A u mnie nadal bez wyraźnego skoku Gdyby nie to USG wczoraj, to przy takim wykresie bym już totalnie ześwirowała. Zawsze miałam wyraźne różnice w tych temperaturach przed i po, więc teraz się oczywiście zamartwiam, że to przez zbyt niski progesteron i że nawet jeśli się udało, to nie uda się utrzymać