Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
widzę oczywiścieTu może ciut lepsze zdj. Zobacz załącznik 1633145
Wiosenne ziareneczka się siejąOmg dziewczyny, ale strzelacie w tym maju
Nie zdążę pisnąć z pozytywu jednej, a tu już kolejny i kolejny!
To chyba efekty majówki hihiOmg dziewczyny, ale strzelacie w tym maju
A czego innego się spodziewałaś? - przecież obiecałam, że w maju mamy w puli tylko szczęśliwe losy!Omg dziewczyny, ale strzelacie w tym maju
No i pięknie! Jutro pewnie będzie już ładnie widocznaTu może ciut lepsze zdj. Zobacz załącznik 1633145
Wierzę że tak będzie, mam pinka płytkowego, bobo test , facell i parę easyhome -ktory z tego samego moczu dał baaardzo słaby cień. Jeżeli to faktycznie ciąża to pink najlepiej się wybarwił.No i pięknie! Jutro pewnie będzie już ładnie widoczna
dziś też możliwe, że będzie widocznaCały dzień oglądam wypasione relacje zorzy polarnej, a ja wczoraj zasnęłam o 19 12godzinny power nap