reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wracamy do wagi

reklama
Ty to w ogóle jesteś kozak !! Wody ci lecą Ty przy kompie, skurcze, ty przy kompie ;) a poród rach ciach ciach i już Sandro z wami :) i do tego nie wyglądałas w ogole na zmęczoną i jeszcze zadnych nacinek i pęknięc !! Niemożliwa jesteś !! :)
Kochana przy drugim dziecku nie ma czasu na rozczulanie sie. Jakby mi sie kiedys jeszcze 3 ciaza przytrafila (nie planuje!) to po dwoch godzinach od porodu pojde do domu :-D

Ja już jestem 2 kg na minusie. Byłam w dniu porodu właściwie. Brzucho się ładnie obkurcza i już w część ciuchów sprzed ciąży wchodzę. Karmię z cyca, więc jeszcze powinno troszkę polecieć. Nawet nie wiem ile teraz ważę, chyba rano stanę na wadze :)

Dziewczyny, zazdroszczę :-( Ja to jak słoń wyglądam i się czuję... Chciałabym te kg w dół liczyć, a tu d**a... I przy moich +23 kg, to pewnie długo będę schodzić w dół. Ale na szczęście mam czas do lipca przyszłego roku, bo ślub mamy zaplanowany ;-):-D

Jejku jak ja wam wszystkim zazdroszczę.Ja teoretycznie w ciąży przytyłam 20 kg ale już przed ciążą coś mi się sadełka nazbierało.Chciałabym teraz wrócić do mojej starej wagi ale nie wiem co z tego wyjdzie póki co od wyciągnięcia małej z mojego brzuszka jestem 12 kg na minusie a tu jeszcze 13 do zgubienia.:-(

asinka to tak jak ja :D My tez mamy ślub na przysżły rok zaplanowany... cywilny juz mamy co prawda, ale bez kościelnego w mojej rodzinie nie ma opcji !! I ma 07.07.2012 mamy zaplanowany kościelny z wielkim weselichem (na odczepne :p) więc tez mam rok :p ja przytyłam już sama nie wiem, raz 11 raz 13 :p

angel don't panic !! :) Już 12 zgubione, a jak niedawno rodziłaś !! Bez problemu sie pozbedziesz tych kg :)

Doggi my mamy zaplanowany, ale cywilny. Nie śpieszyliśmy się z ślubem, bo oboje w sumie nie chcieliśmy. A kościelnego na pewno nie weźmiemy :-p Także mam czas, żeby zrzucić sadło, bo trochę się tego nazbierało :-(
Angel ja mam mniej więcej tyle samo do zgubienia co Ty, jak nie więcej... Będzie dobrze :-)

hehe, u mnie to śłub cywilny był zaplanowany, tzn zarezylismy się, i myślenie nad ślubem i już wszystko było, termin cywilnego itp a tu się dowiadujemy ze dziecie bedzie :p Wiec, ale juz nie przekładalismy terminu na wczesniej bo sobie wymyslilismy luty i bez sensu zmieniac bylo a to sa koszta :p i tak do slubu szłam w 24tyg ciązy :D ale na szczęscie ledwo co było widac :p tzn dzieki kiecce... ja kościelnego tez nie chce, ale mój ojciec by mi tego do końca zycia nie wybaczyl, i na bank by sie do mnie nie odzywał i w ogole foch ze cho cho, a jednak daddy to daddy i wole zacisnąc zeby niz z nim nie gadac do konca zycia :p

reklama
Ja mam o tyle dobrze, że nikt nie naciska na kościelny, tylko na to, żeby był ślub. A zresztą My z Sz. to przeciwni kościelnemu, więc nikt Nam nic nie narzuci. A zresztą my zaręczeni od 24 lutego, więc już byłam w ciąży i stwierdziliśmy, że nie będziemy na szybko wszystkiego załatwiać.

Do góry