reklama
traschka
Mama Marysi
mrsmoon ale to niewiele zmienia, bo nawet jeśli pokazuje np 2kg więcej to spadek wagi będzie taki sam. Zresztą widzę jak wyglądam...
dubeltówka86
Mama Emilki i Joasi
U mnie odrobina poniżej wagi sprzed ciąży i jestem mega zadowolona ale do wymarzonej wagi jeszcze prawie 4 kg....będzie bardzo ciężko bo klimat irlandzki za cholerę nie sprzyja
tusenfryd18
Fanka BB :)
Odnalazłam zapomniany wątekPewnie już większośc z Was z powodzeniem bikini mogą założyć.
Ja od niedawna mogę pochwalić się wagą prawie z przed ciąży,jeszcze tylko 1 kg i 2 kg do upragnionej,ale najważniejsze jest to że w ciuchy z przed ciąży mogę wleźć :-)
Ja od niedawna mogę pochwalić się wagą prawie z przed ciąży,jeszcze tylko 1 kg i 2 kg do upragnionej,ale najważniejsze jest to że w ciuchy z przed ciąży mogę wleźć :-)
forever_young
Niemłoda mama Młodej
Tusenfryd18 - bikini teoretycznie tak, a praktycznie bym się wstydziła. :-( Zastanawiam się co zrobić z tym fantem gdyż pod koniec maja lecimy na Majorkę a na możliwość treningu się nie zanosi. Odkąd stałam się niemal wszystkożerna nie wchodzę na wagę bo się troszkę boję. Gdy trzymałam dietę było tyle ile przed ciążą. A tak wogóle to miło że jesteś znowu - chyba Cię myślami ściągnęłam
reklama
forever_young
Niemłoda mama Młodej
Ale to nie jest wzorzec godny naśladowania.... Może nie mają lustra w domu.... A ja przede wszystkim nie chcę Młodej wstydu przynieść - tu taka laska a obok taki stary babon z fałdami na brzuszysku...
Podziel się: