reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wracamy do wagi

może jednak, bo to jest niemożliwe rzeczywiście...ostatnio koleżanka powiedziała mi, że na naszej wadze 2kg mniej waży, co mnie akurat nie pociesza...

reklama
Odnalazłam zapomniany wątek:-DPewnie już większośc z Was z powodzeniem bikini mogą założyć.
Ja od niedawna mogę pochwalić się wagą prawie z przed ciąży,jeszcze tylko 1 kg i 2 kg do upragnionej,ale najważniejsze jest to że w ciuchy z przed ciąży mogę wleźć :-)

Tusenfryd18 - bikini teoretycznie tak, a praktycznie bym się wstydziła. :-( Zastanawiam się co zrobić z tym fantem gdyż pod koniec maja lecimy na Majorkę a na możliwość treningu się nie zanosi. Odkąd stałam się niemal wszystkożerna nie wchodzę na wagę bo się troszkę boję. :zawstydzona/y:Gdy trzymałam dietę było tyle ile przed ciążą. A tak wogóle to miło że jesteś znowu - chyba Cię myślami ściągnęłam :-D

forever co Ty się martwisz?! Ja się wyleczyłam z kompleksów na Kanarach jak zobaczyłam te potwornie grube Brytyjki...one się nie wstydzą, to ja się mam wstydzić???

reklama
Ale to nie jest wzorzec godny naśladowania....:no: Może nie mają lustra w domu.... A ja przede wszystkim nie chcę Młodej wstydu przynieść - tu taka laska :-pa obok taki stary babon z fałdami na brzuszysku...:baffled:

Do góry