A mi kobitki od ostatniego razu urósł brzuszek 93 cm (ostatni pomiar 89 cm) i waga coś mi strasznie skacze rano ważyłam 55,5 kg a teraz 56,8 kg. Wczoraj wieczorem moja waga łazienkowa zwariowała bo pokazała 57,6 kg. Co ona głupia jakaś czy co?? W sumie nie wiem kiedy się ważyć żeby prawdziwa waga była.
reklama
beata1980
Sierp 2007 czerw 2009
Mi tez waga idzie do gory - obecnie jestem 6 kg na plusie. Waze 53 kg, a obwod w brzuszku to juz 90 cm.
Szczesciara z Ciebie ,ja wazylam kilo wiecej jak zaszlam w ciaze,a dodac te dodatkowe 8,oj wesolo nie jest
kalina_malina
Fanka BB :)
Ja mam 156 w porywach do 158
To chyba w porywach wiatru, kiedy Ci włosy dęba staną
kalina_malina
A teraz ma co stawac bo juz zaroslam, ehh musze sie w koncu wybrac do fryzjera, ale mam glowny problem, zapuszczac czy obcinac
Zapuszczać, jako i ja zapuszczam
Bo ja mala jestem - mierze niecale 160 cm. :-)
ja mam 155 cm.
Brzuch to jakby do kogoś większego miał pasować a nie do mnie. Mój S się śmieje z tego w jaki sposób chodzę.
Ale taka już uroda niewysokich kobiet w ciąży.
Ja mam 158 cm. Ze mnie też się mój A śmieje zwłaszcza jak mi lekko brzuch stwardnieje podczas chodzenia i się wyprostować nie mogę, chodze wtedy jak garbus jakiś, a on ma ubaw.ja mam 155 cm.
Brzuch to jakby do kogoś większego miał pasować a nie do mnie. Mój S się śmieje z tego w jaki sposób chodzę.
Ale taka już uroda niewysokich kobiet w ciąży.
kalina_malina
A mnie się nieraz zdaje, że się toczę, jak kaczuszka - z nóżki na nóżkę
reklama
A ja chodzę jak chłop na polu w gumiakach:-)Nie nóżka za nóżką na jednej linii,ale jak jakiś cyborg.
Widziałyście jak Cichopek wyszła ze szpitala jak ona szła? Może to fikcja telewizyjna, ale ja już w 7 m-cu chodzę podobnie
Widziałyście jak Cichopek wyszła ze szpitala jak ona szła? Może to fikcja telewizyjna, ale ja już w 7 m-cu chodzę podobnie
Podziel się: