reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wracamy do formy - propozycje cwiczen, diet...

reklama
he...to ja mam najgorzej:wściekła/y: zanim zaszłam w ciąże przytyłam 10 kilo bo rzuciłam papierosy ( paliłam 10 lat) no a teraz mam już 8 kilo na plusie z ciąży:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::no::no:

Moni, policz, ile Ci zostało kasy w kieszeni!!

Ja również paliłam i ostatnio obliczyłam, że nie paląc przez 7 miesięcy i wydając na papierosy ok. 300 zł miesiącznie jestem ponad 2 tysiące do przodu - to połowa tego:

Zobacz załącznik 117592

Moje wymiary:

Waga 66 kg (+ 10) od dzis waze sie jak na obrazku od Dominiki :-D:-D:-D:-D
Obwod biustu 100cm (nie wiem ile na + )
Obwod w pasie 101cm
Obwod w biodrach 100cm

kalina_malina pisze:
Ja myślę, że należy stawać obok, wówczas pomiar będzie prawidłowy :-D:-D:-D
Zgadzam sie :-D:-D:-D:-D:-D

Moni, policz, ile Ci zostało kasy w kieszeni!!

Ja również paliłam i ostatnio obliczyłam, że nie paląc przez 7 miesięcy i wydając na papierosy ok. 300 zł miesiącznie jestem ponad 2 tysiące do przodu - to połowa tego:

Zobacz załącznik 117592
wiem :-):-) liczę że zrzucę jak córcia się urodzi:tak: na pewno da popalić więc może łatwiej będzie....po za tym mój gin powiedział że ten przyrost może być spowodowany odstawieniem pigułek:baffled: a po ciąży powinno sie unormować

reklama
Stan na 25 tydz.
Piersi 99 (+10cm)
Pas99 (+23 cm)
Uda 60 (+4cm)
Waga podam jutro bo jade do mamy to sie zwarze.

Do góry