reklama
kalina_malina
Fanka BB :)
O, widzę, że też rośniecie ;-)
Ja ostatnio pomierzyłam się w biuście i ku mej rozpaczy okazało się, że urosłam z B do D. Sęk w tym, że jestem miłośniczką małych, jędrnych, młodzieńczych i pięknie-wyglądających-bez-stanika piersi. Moje już na pewno takie nie będą :---(
Pozostałe wymiary to:
- biodra - 90 cm
- pępek - 84 cm
Rosnę, można by rzecz, jak na drożdżach. Obym się tak samo później kurczyła!
Na wagę nie mam odwagi stanąć
Aha, to końcówka 22 tygodnia..
Ja ostatnio pomierzyłam się w biuście i ku mej rozpaczy okazało się, że urosłam z B do D. Sęk w tym, że jestem miłośniczką małych, jędrnych, młodzieńczych i pięknie-wyglądających-bez-stanika piersi. Moje już na pewno takie nie będą :---(
Pozostałe wymiary to:
- biodra - 90 cm
- pępek - 84 cm
Rosnę, można by rzecz, jak na drożdżach. Obym się tak samo później kurczyła!
Na wagę nie mam odwagi stanąć
Aha, to końcówka 22 tygodnia..
Nie mierzyłam się na początku,więc nie wiem ile nam przybyło. Wszyscy mówią,ze mam spory brzuszek,ale nie utyłam poza tym,więc im wierze i sie ciesze.
Mam podobne odczucia jak kalina-też miałam wcześniej miseczkę B i piersi były bardzo jędrne-lubiłam mniejszy rozmiar. Mój S się cieszy z tego D ale ja już sie boje co z nimi będzie-już nie są takie jak kiedyś...trudno wszystko dla dzidzi.
A co do wagi- to wieczorem maksymalnie dyszka wyskakuje.
Mam podobne odczucia jak kalina-też miałam wcześniej miseczkę B i piersi były bardzo jędrne-lubiłam mniejszy rozmiar. Mój S się cieszy z tego D ale ja już sie boje co z nimi będzie-już nie są takie jak kiedyś...trudno wszystko dla dzidzi.
A co do wagi- to wieczorem maksymalnie dyszka wyskakuje.
Ja sie wazylam wczoraj u znajomych i wyszlo 58.8 kg...ale sporo zjadlam w ciagu calego dnia (paczki i nie tylko) wiec pocieszam sie ze i tak nie jest tak zle:-) Ciekawe ile wyjdzie dzisiaj u lekarza;-)
Co do wymiarow to sie nie mierze....ale najbardziej martwi mnie ze piersi nie rosna...mialam nadzieje ze jak bede w ciazy to w koncu beda wieksze i ladniejsze a tu prawie nic...ehhh. Az sie zapytam dzisaj lekarza czy jest tego jakis powod...bardzo chcialabym karmic piersia po porodzie a jak sa takie male to moze pokarmu nie bedzie:-( Nie wiem jak sie jedno do drugiego ma ale zapytac nie zawadzi
Co do wymiarow to sie nie mierze....ale najbardziej martwi mnie ze piersi nie rosna...mialam nadzieje ze jak bede w ciazy to w koncu beda wieksze i ladniejsze a tu prawie nic...ehhh. Az sie zapytam dzisaj lekarza czy jest tego jakis powod...bardzo chcialabym karmic piersia po porodzie a jak sa takie male to moze pokarmu nie bedzie:-( Nie wiem jak sie jedno do drugiego ma ale zapytac nie zawadzi
No dobra "szczypiorki" to teraz ja ;-):-)
- biust - 97 cm, pod biustem - 81 cm - powie mi któras jaki to rozmiar w bieliźnie ? Zawsze miałam 75 B ( C w porywach )
- brzuszek na wysokości pepka - 96 cm
- biodra - też 96 cm
- w tyłeczku - 99 cm
- waga dzis rano - 66,3 kg ( a powinno podobno być cos ok 65,7 kg ), a zaczynałam od 59,9 kg.
- biust - 97 cm, pod biustem - 81 cm - powie mi któras jaki to rozmiar w bieliźnie ? Zawsze miałam 75 B ( C w porywach )
- brzuszek na wysokości pepka - 96 cm
- biodra - też 96 cm
- w tyłeczku - 99 cm
- waga dzis rano - 66,3 kg ( a powinno podobno być cos ok 65,7 kg ), a zaczynałam od 59,9 kg.
Oj zaczynamy się już na dobre rozrastać .Przynajmniej ja :-).
biust- 95cm [+2cm] od początku,ale to trochę dziwne że tak mało na centymetrze wychodzi bo zawsze miałam B a teraz już w stare staniczki się nie mieszczę i musiałam kupić C :-).
pas na wysokości pępka - 96 cm [+13 cm] od początku ciąży :-)
biodra - 102 cm [+3cm]
uda - 56 cm [+2cm]
najszersze miejsce brzuszka - 98 cm [+9 cm]
waga- 67 kg [+8,5 kg]
Ajajaj co to będzie pod koniec
biust- 95cm [+2cm] od początku,ale to trochę dziwne że tak mało na centymetrze wychodzi bo zawsze miałam B a teraz już w stare staniczki się nie mieszczę i musiałam kupić C :-).
pas na wysokości pępka - 96 cm [+13 cm] od początku ciąży :-)
biodra - 102 cm [+3cm]
uda - 56 cm [+2cm]
najszersze miejsce brzuszka - 98 cm [+9 cm]
waga- 67 kg [+8,5 kg]
Ajajaj co to będzie pod koniec
Kasia Irlandka
10/2006 06/2009 :)
Ja na szczescie miary nie mam, a wszelkie wagi obchodze szerokim lukiem ... przeciez kobiety w ciazy nie moga sie dnerwowac
No właśnie nie powinnyśmy się denerwować ,chyba przestane stawać na wagę i tylko co miesiąc u lekarza będę się dowiadywać ile przytyłam :-).
I mam jeszcze takie pytanie,czy porobiły wam się już rozstępy przez to rozrastanie czy to jeszcze za wcześnie? Bo ja jeszcze nie mam,smaruję się cały czas :-).Tylko zastanawiam się w którym miesiącu najczęściej się pojawiają?
I mam jeszcze takie pytanie,czy porobiły wam się już rozstępy przez to rozrastanie czy to jeszcze za wcześnie? Bo ja jeszcze nie mam,smaruję się cały czas :-).Tylko zastanawiam się w którym miesiącu najczęściej się pojawiają?
reklama
Dominika-Essex
Czerwcowa mama 2009
U mnie z Mayeczka dopiero na poczatku 9 miesiaca sie pojawily i to pelno. Teraz jeszcze nie mam zadnych nowych ;-)
Podziel się: