Akuku
Fanka BB :)
Ja sobie synka uregulowalam wiec zaczynam cwicznia od poniedzialki narazie zaczne skalpel.. bo maly spi od 8.30 do ok. 12... a ja o 9.30 w domu jestem bo rano chlopcow zaprowadzam...wiec pierwsze co cwiczenia..prysznic I dopiero zabiore sie za ibiad itd..no chyba ze obiady wieczorami bede szykowac... a motywacje mam..bo w wakacje mam zostac chrzestba I jkas kiecke trzebabedzie kupic no I zmiescic sie w nia... mam jakies 3 miesiace I mnustwo centymetrow wiszacej skory na brzuchu ... a wakacje juz tuz tuz... jeszcze trochr I z domu nie wyjde bo w kurtce sie chowam..
Najgorsze ze juz zaczelam ale maly nie pozwalal I teraz musze od nowa a nie moge sie zmotywowac... jakby nie wieze ze cos sie zmieni? Kurka..ale dam rade..musze.
Tylko ja dzis pierwsza @ dostalam narazie plamienia...ale jak sie rozkreci wrr dobra bo juz chyba wymowek szukam..
Najgorsze ze juz zaczelam ale maly nie pozwalal I teraz musze od nowa a nie moge sie zmotywowac... jakby nie wieze ze cos sie zmieni? Kurka..ale dam rade..musze.
Tylko ja dzis pierwsza @ dostalam narazie plamienia...ale jak sie rozkreci wrr dobra bo juz chyba wymowek szukam..