reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wracamy do formy i figury

lenka jak ty wszystko tak ogarniasz nadziwic sie nie moge ogródek przetwory gotowanie dzieci i jeszcze cwiczenia:szok: poprosze o szybko kurs bo mi nie wychodzi nic ostanio i doły łapie :eek:

reklama
ooo tiffoczki (w okresie kiedy też ćwiczyłam, czyli tylko przez miesiąc przed chrztem) też je robiłam. Jak się je ogląda, to wydaje się że to taki taniec-zabawa nic nie dająca. Ale następnego dnia czuje się boczki.
Rany też powinnam wziąć się za siebie....już prawie 3 m-ce nie ćwiczę, i chyba przybrałam z 1 kg.

wiosna no to faktycznie 1kg cza sie brac za siebie :-D
sorki za złosliwosc bo mi nie 1kg na plusie tylko wiecej i w ciagu 1 miesiaca :crazy:

To u mnie bylo tak o 2 wrzesnia zaczelam cwiczyc z Ewka.Ch do 14 wrzesnia w tym lekka dieta,ale.... ostatnio sie zlapalam z kumplem ktory jest trenerem personalnym, i mi mowi zeby stosowac diete do swojej grupy krwi i 30-40 min rowerek stacjonany i beda duze efekty.Teraz ma kolesia pod swoimi "skrzydlami"ktory wazyl 168kg przy diecie i rowerku schudł w ciagu 2 miesiecy 21 kg:) da sie da:) Ja dzis przejechalam 8km :) ogladajc powtorke "na dobre i na zle":) zobaczymy jak jutro bede sie czula;)

to musisz byc laska skoro widac ten 1kg bo ja zjem wiecej i mam 1kg :confused2: a do oddania mam z 15 tez mi poszło w brzuszek i dupeczkę :-D
Phel a ty laska jestes nie tak jak ja foczka
co do grupy krwi to nie znam tej diety musze poczytac u mnie tylko NżT albo NżW działą haha z ta druga kiepsko przy dziecku bo jakos funkcjonowac trzeba a jojo gwarantowane

Ostatnia edycja:
zozolka ogrod w chaszczach, trawa po łydki, tydzien zwoziłam obciete iglaki, pajeczyn w domu od cholery nie ma co podziwiac, a cwiczenia raz w tyg to zenada, m mi sie ostarnio pyta ile razy w tyg cwicz4 buhaha
u mnie do wagi sprzed ciazy 4 kg, a wypadałoby drugie tyle jeszcze zrzucic

dla mnie najlepsze byłoby bieganie tylko KIEDY

lenka - może wieczorem, jak chłopaki pójdą spać, ja tak chodzę na nordic. Fakt, faktem, że ciężko się zebrać i wyjść, ale jak już wpadnę w cug, to potem już kolejnego wieczoru nie mogę się doczekać. A jak się dobrze śpi po takim dotlenieniu:tak:

reklama
pscołka to mogłabym isc tak miedzy 20.30 a 21 tylko ze ostatnio po 21 zazwyczaj juz grzeje łózko, a po drugie ja mieszkam na wsi gdzie jest kilka domow, , trzy lampy a biegajac zawsze robiłam kólko 6,8 km, i zwyczajnie boje sie biegac po ciemku, raczej planuje jak juz w polu bedzie porobione to jak m bedzie przychodził na sniadanie to wtedy, oby tylko na planach sie nie skonczyło
a kijki tez lubie, tylko mi sie wtedy strasznie nudzi

Do góry