reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wprowadzanie nowych pokarmów

reklama
Łukaszek przede wszystkim pije wodę :-) Od czasu do czasu daję mu do kubeczka Bobofrut albo koktajl z Menu Smakosza z Gerbera (z jogurtem). Na spacerkach tylko i wyłącznie woda ;-)

mój Maks uwielbia wszelkiej maści kefiry i maślanki owocowe, koniecznie wprost z butelki lub pojemnika i prosto z lodówki :-D

mój Maks uwielbia wszelkiej maści kefiry i maślanki owocowe, koniecznie wprost z butelki lub pojemnika i prosto z lodówki :-D

Koga u nas podobnie kefir i yogurt ..i także prosto z lodówki...hehehe..Antek ja k widzi jogurt naturalny to się aż cały trzęsie.:tak::tak::tak:

Melduję, że truskawki zostały wprowadzone:-D i jak do tej pory (odpukać) nie ma objawów uczulenia.... Bardzo się cieszę, bo niedługo mają się skończyć...:tak:

fajnie jak już dziecku można dawać takie dobre rzeczy ze straganów mniam! niech Martynka używa - mój Maks za truskawkami tak średnio przepada, nadal woli ogóry kiszone:szok: - jak widzi słój w lodówce to krzyczy, żeby mu dać i zjada całego ze skóra i ze wszystkim:baffled:

Koga- Martynka też ubóstwia ogórki kiszone (a właściwie małosolne:-D)
Jak gdzieś takowego zobaczy to ze wszystkich sił krzyczy "DAAAAAAAAAJ"!!!!
To w ogóle ostatnio ulubiony okrzyk Martynki.....:-D:szok::-D

dziewczyny, od kiedy można podawać dziecku miód pszczeli??
bardzo alergizuje
ale mozna juz probowac
bo nawet lekarka chciala bym Lenie dale tyle ze bylby to pierwszy raz wiec powiedziala zeby lepiej poczekac i nie dawac razem z lekami po raz pierwszy bo trudniej bedzie wychwycic ew alergie

reklama
ja czytałam, że niby po drugim roku :confused::confused::confused::confused: ale może mi się coś pomyliło

w każdym razie ja już Maksowi raz dałam spróbować bułeczkę z gryczanym - nic po tym nie było, miód smakował

Do góry