reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wprowadzanie nowych pokarmów

dałam wczoraj Agacie ofertę z marketu do oglądania - zajęta oglądaniem=zjadła ładnie

dziś dostała do rączki kawałek bułki - zagryzała nią schab z warzywami;-)

zawsze chciałam rozgraniczać jedzenie od zabawy, ale widocznie nie zawsze się da;-)

my lecimy na słoiczkach, co jakis czas coś ugotuję Agatce (np. w weekend)
Osinko u nas w tygodniu zwłaszcza do 17 tesciowa lub Kuba daja słoiczki a np dzisiaj wszystko robie sama (HEhehe weekend) ale jutro idziemy w gości więc częściowo będą słoiczki:tak: :tak: :tak: :tak: :tak:

reklama
A ja przerzuciłam się (z lenistwa :-)) na rzeczy niedosolone... Dziś zrobiłam gulasz, mało dałam soli i troszeczkę pieprzu, wyszedł ok. Miałyśmy z Karolą obie obiad :-)

to na co czekasz....
wiesz gdzie jest wątek zdjęciowy...

a co do bolndu, to u mnie ostatnio była na ten temat dyskusja na lekcji, a jak powiedziłam, że blond to charakter a nie kolor włosów to zajarzyli, że blondyna jestem:-)

zrobiłam Agatce jajecznicę z całęgo jajka na śniadanie - wcięła wszyściutko + kromkę chleba + herbatkę, teraz nie chce obiadu:szok: ciekawe, że aż tak ją to jajko nasyciło....
(w międzyczasie dojadła na maxa moim mlekiem;-))

reklama
Ja dzis tez po dluzszej przerwie dalam Lolowi jajeczniczke z calego jajka (mial uczulenie na bialko jajka) i zjadl cala porcje i nic nie wyszlo (wczesniej juz podczas jedzenia buzka robila sie cala czerwona) - jak sie ciesze, ze w koncu mu przeszlo. Na reszcie bede mogla urozmaicic sniadanka w jajeczniczke :-) Tez troche minelo zanim zglodnial :-) Jajko dlugo trzyma :-)

Do góry