Jestem w szoku jak piszecie że lekarze Wam doradzają co możńa dziecku podać. Ja z naszej "pani doktor" wszystko muszę siłą wyciągać- więc i tak własciwie to robię tak jak uważam. Jak wracałam do pracy to mi powiedziała "to zaraz się pani pokarm skończy bo wszsytkie tak mówią że będą odciągać ale to bzdura" . strasznie mnie wk...iła. bo pokarm odciągam 4 miesiąc i nie daję Idze mieszanki.
poza tym wszystko już po troszku: trochę bułeczki, troszkę makaronu, mój ulubiony jogurt jogobelli z pieczonym jabłkiem, trochę kurczaka z potrawki. Ostatni Giga wszystko zjada chętnie i chyba w dużej ilości. Lubi zarówno moje zupy jak i słoiczki. Ulubione są nadal brokuły z ziemniaczkiem i szpinak z ziemniaczkiem. Mamusiowa krew :-)
poza tym wszystko już po troszku: trochę bułeczki, troszkę makaronu, mój ulubiony jogurt jogobelli z pieczonym jabłkiem, trochę kurczaka z potrawki. Ostatni Giga wszystko zjada chętnie i chyba w dużej ilości. Lubi zarówno moje zupy jak i słoiczki. Ulubione są nadal brokuły z ziemniaczkiem i szpinak z ziemniaczkiem. Mamusiowa krew :-)