reklama
fioolka81
Fanka BB :)
A ja jutro mam zamiar ugotowac pierwsza wlasna zupke dla Patryka:-) Zobaczymy czy mu posmakuje.
Fiolka jak dajesz zoltko do zupki, na twardo ugotowane, czy surowe do gotujacej sie zupy?
do ugotowanej zupy dodaje ugotowane wczesniej zoltko
tereskaa
Mamusie Marcowe '06
Ja sie zaczelam zamartwiac tym ze u nas dzieciom nie podaja witaminy D3 myslalam na poczatku ze moze nie podaja no bo ja karmie mlekiem modyfikowanym ale czytam sklad naszego mleka i tam jest tylko witamina D a nie ma D3
maggusia ja z ciekawosci sprawdzilam sklad mleka w proszku ktore daje patrykowi z kaszka i tam jest wyszczegolniona wit D3.........
No i witaminki tez podaje .....
izka-mummy-to-be
szczęśliwa
Co do D3 to ja nie podawalam jej Lolowi, tylko tyle co mial w cebionmulti..
A do picia podaje malemu wode i herbatki (rozne smaki) i sa dni ze wypije 2 x po 180 ml, a sa dni ze tylko 1 x 180 ml, wydaje mi sie ze jak dzidziek malo poje mleka to jak najbardziej mozna a nawet moim zdaniem nalezaloby sie podawac jeszcze cos do picia, nawet moj pediatra powiedzial im wiecej plynow tym lepiej
A do picia podaje malemu wode i herbatki (rozne smaki) i sa dni ze wypije 2 x po 180 ml, a sa dni ze tylko 1 x 180 ml, wydaje mi sie ze jak dzidziek malo poje mleka to jak najbardziej mozna a nawet moim zdaniem nalezaloby sie podawac jeszcze cos do picia, nawet moj pediatra powiedzial im wiecej plynow tym lepiej
maggusia ja z ciekawosci sprawdzilam sklad mleka w proszku ktore daje patrykowi z kaszka i tam jest wyszczegolniona wit D3.........
No i witaminki tez podaje .....
Tereska no to ja nie ma pojecia dlaczego u mnie w mleku nie ma.
A ja witaminek nie podaje bo zadna lekarka mi nie mowila zeby podawac ani nikt mi nie przepisywal wrrrrrrrr
Dziewczyny przez pomyłkę kupiłam Kamilkowi deserek po 9 miesiącu - identyczny (prawie) słoiczek jak po 6. Nie zauważyłam podałam i co ??? Kamil aż się trząsł tak mu smakowało i darł się że ma mało. Więc zdziwiona przyjżałam się słoiczkowi dokładniej i zauważyłąm różnice. Na szczęście nic mu nie było no może niedosyt Czy to oznacza że można podawac mu zacząć podawać produkty po 9 miesiącu?? Obiadki odpadają bo nie ma czym gryźć.
catherinka
Marzec'06 i Lipiec'09
Kasianka, Filip pije około 100 ml alo herbatki albo rozcieńczonego soczku (Bobofrut, marchewka + jabłko).
M
mamaoli
Gość
agawa ja myslę że jak Kamilkowi nic nie bylo to nie ma sie co przejmować
zauważyłam że czasem te same produkty z jednej firmy są zalecane od 6miesiąca a z innej dopiero od 8
a Maks dzisiaj zjadl żółtko z mojej kanapki z jajkiem na twardo i bardzo mu smakowało:-)
a jeszcze tydzień temu wypluwal..
zauważyłam że czasem te same produkty z jednej firmy są zalecane od 6miesiąca a z innej dopiero od 8
a Maks dzisiaj zjadl żółtko z mojej kanapki z jajkiem na twardo i bardzo mu smakowało:-)
a jeszcze tydzień temu wypluwal..
reklama
Osinka
Marcowa Mama Agatki 2006
powolutku i ja wprowadzam stałe jedzonko Agatce, widzę że maleńka zaokrągla się
trochę się martwię, bo Agatę dopadła dziś kolka, miewają Wasze dzieci jeszcze kolkę?? mi ręce opadają - od tygodnia te cholerstwa męczą moją córeczkę, bierze debridat 3 dziennie
trochę się martwię, bo Agatę dopadła dziś kolka, miewają Wasze dzieci jeszcze kolkę?? mi ręce opadają - od tygodnia te cholerstwa męczą moją córeczkę, bierze debridat 3 dziennie
Podziel się: