reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wprowadzamy nowe pokarmy

Mniam mniam maja tez uwielbia ogorkowa ona nawet jak jej sie da posmakowac ogorka kiszonego to sie nie skrzywila :-) Ostatnio dalismy jej posmakowac kapusty kiszonej ojejku jak sie trzesla ze szczescia:))))
Asiu trzymamy kciuki za coreczke, u nas prawie 2 miesiace maks kaszle i nawet antybiotyk nie pomagal wszystkie badania zrobione takze na alergie i nic nie wyszlo :no: i dalej nie wiemy co robic osluchowo czysty gardlo czyste no i po tych 2 miesiacach tydzien temu wyklulo sie zapalenie ucha:no: no ale juz jest dobrze:no: i jakby ten kaszel zanikal.
mam nadzieje ze u was jak juz bedziecie mieli diagnoze to wszystko skonczy sie w ekspresowym tempie.

reklama
Wszyscy prawie juz takie nowosci wprowadzili a my nadal jedziemy na cycku 3 razy dziennie, jakis deserek, no i obiadzik albo ze sloiczka albo robione (ostatnio narobilam zapasow i zamrozilam :) ) Ostatnio Maja wcina chrupki kukurydziane :) raz moze dwa dalam jej sprobowac skorki od chleba tez mniam :) za niedlugo bedziemy wprowadzac zoltko Mam pytanie te zoltko to wrzucalyscie surowe do zupki i gotujecie czy najpierw gotujecie jajko i pozniej zoltko dajecie do zupki?
Ja w temacie jajek jestem zielona Maks wcale nie jada zjadl raz jak mial 9 miesiecy i zwymiotowal i od tej pory nietknal, pamieta ze zygal :))))

A czemu nie wolno? Ja daję codziennie zupki mięsne, tylko co 2 dzień dodaje do nich żółtko - tak mi lekarka powiedziała.

Dzisiaj dalam Victorkowi troche ryzowej sprobowac:tak: ale sie zajadal:-D myslalam ze bedzie plul bo ryz ale zajadak i chcial jeszcze.Jutro mu ugotuje bo dzs probowal nasza taka przyprawiona.

reklama
Do góry