reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wprowadzamy nowe pokarmy

Mniam mniam maja tez uwielbia ogorkowa ona nawet jak jej sie da posmakowac ogorka kiszonego to sie nie skrzywila :-) Ostatnio dalismy jej posmakowac kapusty kiszonej ojejku jak sie trzesla ze szczescia:))))
Asiu trzymamy kciuki za coreczke, u nas prawie 2 miesiace maks kaszle i nawet antybiotyk nie pomagal wszystkie badania zrobione takze na alergie i nic nie wyszlo :no: i dalej nie wiemy co robic osluchowo czysty gardlo czyste no i po tych 2 miesiacach tydzien temu wyklulo sie zapalenie ucha:no: no ale juz jest dobrze:no: i jakby ten kaszel zanikal.
mam nadzieje ze u was jak juz bedziecie mieli diagnoze to wszystko skonczy sie w ekspresowym tempie.

reklama
Wszyscy prawie juz takie nowosci wprowadzili a my nadal jedziemy na cycku 3 razy dziennie, jakis deserek, no i obiadzik albo ze sloiczka albo robione (ostatnio narobilam zapasow i zamrozilam :) ) Ostatnio Maja wcina chrupki kukurydziane :) raz moze dwa dalam jej sprobowac skorki od chleba tez mniam :) za niedlugo bedziemy wprowadzac zoltko Mam pytanie te zoltko to wrzucalyscie surowe do zupki i gotujecie czy najpierw gotujecie jajko i pozniej zoltko dajecie do zupki?
Ja w temacie jajek jestem zielona Maks wcale nie jada zjadl raz jak mial 9 miesiecy i zwymiotowal i od tej pory nietknal, pamieta ze zygal :))))

A czemu nie wolno? Ja daję codziennie zupki mięsne, tylko co 2 dzień dodaje do nich żółtko - tak mi lekarka powiedziała.

Dzisiaj dalam Victorkowi troche ryzowej sprobowac:tak: ale sie zajadal:-D myslalam ze bedzie plul bo ryz ale zajadak i chcial jeszcze.Jutro mu ugotuje bo dzs probowal nasza taka przyprawiona.

reklama
Do góry