reklama
dori
Fanka BB :)
A za nami pierwsza zupka z mięskiem. Klaudia zajadała aż się jej uszy trzęsły. Ciekawe tylko jak będzie z kupką, bo z tym u nas też problem. Mała często ma problemy z jej zrobieniem. Kilka razy podawałam jej czopki ale nie chcę za często żeby się nie przyzwyczaiła.
Franek tez ma po zupkach klopociki z kupa,wiec chyba przystopuje i za jakis czas sprobuje znowu.?? Priscilla sprobuje z ta herbatka,a jaka ilosc dajesz swojej malej?Jak czesto wasze dzieciaczki robia kupke po wprowadzeniu nowych potraw?Bo moj to raz na 5-7 dni...
vici
mama Victor´a & Raphael`a
Victorek nie ma problemu z kupkami codziennie robi.Raz byl klopot po marchewce , a pozatym jest ok.Nowe pokarmy narazie dobrze znosi , zupek jeszcze nie probowalam ale czas zaczac.
zuzia1
Moje dzieciaczki-cudaczki
Buba to faktycznie Twój mały rzadko robi kupki. Mój robi kupkę codziennie, albo co drugi dzień. Ale z zupek je tylko dynię z ziemniakami i zupkę jarzynową, a one mają właściwości normalizujące. Jak dałam mu samą marchew, to też nie mógł zrobić. Tak samo działa jabłko ze słoiczka, lepiej zetrzeć samemu w domu.
A dziś spróbowaliśmy krem ze szpinaku z ziemniakami Hippa i mały straaasznie się krzywił.
A dziś spróbowaliśmy krem ze szpinaku z ziemniakami Hippa i mały straaasznie się krzywił.
vici
mama Victor´a & Raphael`a
Moj siostrzeniec uwielbial szpinak,a Victor na prawie wszystkie warzywa sie krzywi,piekne minki robi.Zobaczymy co powie na zupke jutro mu zrobie.
Rybcia_21
Fanka BB :)
Dori a jak gotujesz zupki dla Klaudi.
reklama
Podziel się: