reklama
vici
mama Victor´a & Raphael`a
Jak Victor jest najedzony to też dokarmia psa,przynajmniej wiem kiedy zabrać mu talerz:-)
Asiun to się masz bidulko,a co lekarz na to rozmawiałaś z min.Może to nie szkodzi,że tylko ten nutramigen je.Wiem,że mniejsze dzieci jak same mleko jedzą to nic na siłę ale Igunia już duża to może zapytaj.Oj ciężka sprawa ciężka.
Asiun to się masz bidulko,a co lekarz na to rozmawiałaś z min.Może to nie szkodzi,że tylko ten nutramigen je.Wiem,że mniejsze dzieci jak same mleko jedzą to nic na siłę ale Igunia już duża to może zapytaj.Oj ciężka sprawa ciężka.
Pytam się lekarki od czasu do czasu i badania Inguni ostatnio robiłam i wszystko jest ok. Lekarka kazała się nie przejmować.
A ja staram się dorzucać do butelki jakieś deserki ze słoiczków - taki przemyt się sprawdza na szczęście
A ja staram się dorzucać do butelki jakieś deserki ze słoiczków - taki przemyt się sprawdza na szczęście
vici
No widzisz jak lekarka mówi,że oki to oki.No ja rozumiem,że ty bys wolała inaczej ale nieraz się nie da.
Rybcia_21
Fanka BB :)
Asiun dobrze ze taki przemyt Ci wychodzi.
A Ingunia mam nadzieje szybciutko wrośnie Ci z tego niejadka
A Ingunia mam nadzieje szybciutko wrośnie Ci z tego niejadka
Asiun naprawde wspolczuje. I ja myslalm ze mam problem z jedzenim z moimi dzieciakami. Tylko pamietaj ze takie przemycanie jedzenia w tym co lubi moze sie skoczyc zle bo moze przestac polubic nawet nutramigen gdyz poczuje calkiem inny smak.
vici
Zapomniałam napisać wczoraj na tym spotkaniu dzieciaczków Victor dorwał winogrona i pierwszy raz zjadł ze skórką.Do tej pory jadł bez.Co prawda była cieniutka bo spróbowałam ale się trochę przestraszyłam no ale zobaczymy czy coś mu będzie.
To ja się pewnie głupio zapytam, ale czemu ma mu coś być (oczywiście pomijam to, że mogła by mu się gdzieś przykleić i go męczyć)?
Oczywiście, ja tez obieram Jagodzie owoce z skórki, ale raczej ze względu na to przyklejanie. A chętnie bym przestała.
Oczywiście, ja tez obieram Jagodzie owoce z skórki, ale raczej ze względu na to przyklejanie. A chętnie bym przestała.
vici
No właśnie o to przyklejenie mi chodzi bo później biegunka,gorączka może być.Tylko o to się boję.A też się zastanawiam kiedy skończyć to obieranie no bo niby dziecko ale już nie takie małe chyba jak mu nic nie będzie to chyba powoli będę dawała niektóre owoce ze skórką.Zgłupieć można
reklama
Podziel się: