reklama
Aniulka pisze:Łukasz wczoraj wypił od razu cały sok marchwiowy z Hippa, tak mu smakował
Aniulka pisze:ale jabłko z marchewka z bobovity jest blee kwasił się i wykrzywiał jakbym mu truciznę podawała albo sok z cytryny...
Kupiłam mu marchewkę z Hippa i jutro zobaczymy jak bedzie reagował na hipowy deserek
Ja mam przecier z Gerbera. Jeżeli będzie za kwaśny, to sama zjem ;D Glukozą nie posłodzę, bo po niej Kama ma wzdęcia
bo najlepszy jest chyba hipp, gerber jest feee
moniu nie bałam się, Majka żadnych senscji nie miała po mleczku a ja jem dosłownie wszystko! od cytrusów przez czekoladę po jaja i mleko. śpi smacznie jak zwykle
a Kamilka może po surowym nie bardzo się czuje, co? bo soczek a gotowana marchew to duża różnica... chyba
moniu nie bałam się, Majka żadnych senscji nie miała po mleczku a ja jem dosłownie wszystko! od cytrusów przez czekoladę po jaja i mleko. śpi smacznie jak zwykle
a Kamilka może po surowym nie bardzo się czuje, co? bo soczek a gotowana marchew to duża różnica... chyba
masz problem z malutką.... badałas jej żoładeczek??? tak nie powinno chyba byc żeby po wszystkim, nawet po większej ilosci mleka bolał ją brzuszek....
Ja nakupowałam dzisiaj deserków i soczków i obiadków i teraz będziemy eksperymentowac co dobre a co ble.
Ja nakupowałam dzisiaj deserków i soczków i obiadków i teraz będziemy eksperymentowac co dobre a co ble.
beatka pisze:bo najlepszy jest chyba hipp, gerber jest feee
Nooo chyba tak
Wobec tego gratuluję Maji marcheweczki :laugh:
Aniulka pisze:masz problem z malutką.... badałas jej żoładeczek??? tak nie powinno chyba byc żeby po wszystkim, nawet po większej ilosci mleka bolał ją brzuszek....
Tak, Aniulka lekarz stwierdził, że to niedojrzałość przewodu pokarmowego
reklama
Podziel się: