reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WPROWADZAMY NOWE PAPU NASZYM MALUSZKOM

Beatka, nie bałaś się sensacji brzusznych? U nas kilka prób wprowadzenia czegoś nowego się nie powiodło :p teraz spróbujemy ruszyć z przecierem jabłkowym, bo po 3 kroplach soku z marchewki była jazda :p

reklama
ale jabłko z marchewka z bobovity jest blee kwasił się i wykrzywiał jakbym mu truciznę podawała albo sok z cytryny...

Kupiłam mu marchewkę z Hippa i jutro zobaczymy jak bedzie reagował na hipowy deserek

Aniulka pisze:
ale jabłko z marchewka z bobovity jest blee kwasił się i wykrzywiał jakbym mu truciznę podawała albo sok z cytryny...

Kupiłam mu marchewkę z Hippa i jutro zobaczymy jak bedzie reagował na hipowy deserek

Ja mam przecier z Gerbera. Jeżeli będzie za kwaśny, to sama zjem ;D Glukozą nie posłodzę, bo po niej Kama ma wzdęcia :p

bo najlepszy jest chyba hipp, gerber jest feee

moniu nie bałam się, Majka żadnych senscji nie miała po mleczku a ja jem dosłownie wszystko! od cytrusów przez czekoladę po jaja i mleko. śpi smacznie jak zwykle :)
a Kamilka może po surowym nie bardzo się czuje, co? bo soczek a gotowana marchew to duża różnica... chyba

masz problem z malutką.... badałas jej żoładeczek??? tak nie powinno chyba byc żeby po wszystkim, nawet po większej ilosci mleka bolał ją brzuszek....

Ja nakupowałam dzisiaj deserków i soczków i obiadków i teraz będziemy eksperymentowac co dobre a co ble.

beatka pisze:
bo najlepszy jest chyba hipp, gerber jest feee

moniu nie bałam się, Majka żadnych senscji nie miała po mleczku a ja jem dosłownie wszystko! od cytrusów przez czekoladę po jaja i mleko. śpi smacznie jak zwykle  :)
a Kamilka może po surowym nie bardzo się czuje, co? bo soczek a gotowana marchew to duża różnica... chyba

Nooo chyba tak :) Ja musiałam strasznie uważać na to, co jadłam
Wobec tego gratuluję Maji marcheweczki :laugh:

Aniulka pisze:
masz problem z malutką.... badałas jej żoładeczek??? tak nie powinno chyba byc żeby po wszystkim, nawet po większej ilosci mleka bolał ją brzuszek....

Ja nakupowałam dzisiaj deserków i soczków i obiadków i teraz będziemy eksperymentowac co dobre a co ble.

Tak, Aniulka lekarz stwierdził, że to niedojrzałość przewodu pokarmowego :( Mam nadzieję, ze to tylko to, bo z bioderkiem już się raz pomylili konowały chrzanione :mad:. Brak mi słów... :(

reklama
U nas dziś nowością będą jabłka z bananami. Już mi cieknie ślinka na samą myśl. ;D ;D
Moja mała miała po kaszce wzdęcia w nocy. Teraz jej dają na noc też kaszakę ale łyżeczką i jest ok. Nie ma sensacji nocnych ;D

Do góry