reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wpływ ciąży na wygląd piersi.

mam juz 2 dzieci...9 latka i 3 latke....co do piersi....hmmm....napewno troche sie zrobily niestety obwisle,ale nie tak strasznie.....smarowalam od poczatku prawie ciazy oliwka....a no i nosilam staniczki dopasowane.....przy karmieniu tez trzeba miec dobry staniczek...ale musze przyznac ze nie karmilam dlugo.... z obojgiem dzieci krotko,zanika mi pokazr mniej wiecej po 2 miesiacach....i lekarz stwierdzal zawsze,ze tak bywa.....:-(
ale dzieci sa zdrowe i nie chorowaly jakos strasznie....
trzeba pamietac otym ze karmiac dzidzie i smarujac piersi roznymi kremami trzeba omijac sutki...

reklama
no ja mam nadzieje że się troche poprawią. mój biust jest mały więc nawet troszke obwisły ujdzie a niewiem jak z dużymi piersiami.

A ja mam dopiero 5 i pół miesięczną córkę a już myśle czy nie zacząć zbierać na operacje plastyczną.
teraz karmie i wnioski są takie:
prawa pierś rozmiar C lewa małe A przez ciążą miałam B.

a czy jak skończyłaś karmić to biust się jeszcze póżniej troche zmienił czy już został taki jak zaraz po karmieniu?

monia twoje piersi po karmieniu powinny być takie same więc narazie się nie martw. może poprosu z jednej piersi je więcej. a co do rozmiaru to może się niestety zmniejszyć

reklama
Do góry