reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wpadka kontrolowana ;-)

Teraz udało mi się wstawić ten odliczający suwaczek... Tylko ta 4 teraz mnie przeraża...
No ale co tam-przezyjemy.....
Dziś taki smutny dla mnie dzień ale nie będę Was zamartwiać-są fasolki i cieszcie się dziewczyny....Ja miałam dziś napisać coś pracy mgr ale już chyba mi się nie uda...ale moze choć troche spróbuje....

reklama
Agatek po to tu jestesmy zeby sie wspierac wzajemnie , wiec nie zamartwiasz Nas :) ... jesli cos siedzi Ci na serduszku to wal smialo, a moze my bedziemy mogly Ci jakos pomoc :) :-*

Dzieki MoniczQo...
Wyslalam na priva do Ciebie to co lezy mi na serduszku i co mnie smuci-ale Ty się nie zasmucaj-chyba tak mam że musze sie wygadac bo wtedy smutek mniejszy...

Agatku, nawet nie zauważysz kiedy te 4 miesiace minie!!!
pamietam Agutka, jak miała 6 z przodu, a tu zaraz bedzei START!! tak samo i u ciebie!!!
ja bym w sumie tez tak chciała, ustawic soebie ze za 4 miesiace sie staram. przynajmniej bym sie nie stresowała ze nic nie wychodzi z tych moich nieszczesnych starań ::)

Dzien dobry wszystkim.
Mamy czwartek, co niektorym jutro po poludniu zaczyna sie weekend ;)
Agatku ty sie kochana nie smutaj, bo nie ma sensu. Fasolki pragna miec szczesliwe mamy i do takich wlasnie kobitek przychodza. Wiec prosze o taki piekny usmiech ;D

Witam Wpadkowiczki :) :) :)...

Jak mija dzionek Agutku?? A juro popołudnui zaczyna Ci się weekend ;D czy na zajęcia jedziesz?? ::)

monika3 pisze:
Witam Wpadkowiczki  :) :) :)...

Jak mija dzionek Agutku?? A juro popołudniu zaczyna Ci się weekend  ;D czy na zajęcia jedziesz?? ::)

No na szczescie mam wolny weekend ;D Jednak jak zwykle spedze go na nauce hihi, niech ta sesja sie juz konczy :mad:

reklama
Do góry