reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wpadka kontrolowana ;-)

reklama
To ja tez sie witam :)

malaga to ja ciebie tez podziwiam, ze tak spokojnie do tego egzaminu podchodzisz. Bo ja juz bym paznokcie od rak i nog zjadala hihi ;D Taki tchorze ze mnie ;)

Ja też dziś nie idę do pracy. Psy mnie obudziły o 5, więc poszłam z nimi na spacerek, potem próbowałam znów zasnąć i udało mi się - do 7 ::) I znów mnie obudził mój psiurek - chyba się czuł pokrzywdzony, że ja spię a on nie może ;)
No i siadłam tradycyjnie przed kompem, włączyłam BB i popijam sobie kawusię, czytając :D

Ja kawusie bede popijala pozniej jak wroce z przedszkola.Chcialy mnie dzisiaj zatrudnic do klejenia ozdob zmakaronu ale sie wywinelam.mam robic aniolki i jeszcze makaron kleic.za duzo jak dla mnie. :laugh: :laugh: :laugh:

Ja zaraz musze stad spadac :(
Postaram sie jednak troszke zajrzec od czasu do czasu.
Potem moze zajrze poznym wieczorem bo dzisiaj ide do fryzjera a potem pakowanie do szkoly mnie czeka. Ach....
Na szczescie w ten zjazd zajecia mam na popoludnie to nie bede musiala wstawac o 4 rano, a o 6 ;) Zawsze 2h ;D

No pewnie :D Pośpisz dłużej :D Jednak jest różnica wstać o 6, a nie o 4 ::)

Miłej pracy Agutku :D No i wyczekanej wizyty u fryzjera :D

reklama
;D ;D ;D

Jesteś świetnym motywatorem :p ;D ;D Już uciekam do nauki :p ;D ;D

Muszę się zebrać i skoczyć na chwilę do pracy. Mam akurat 15 minut pieszo :) Jak wrócę zabiorę się za naukę - obiecuję Mój Motywatorze ;D ;D ;D

Do góry