reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wpadka kontrolowana ;-)

Najbardziej zastanawia mnie moja temperatura rano, przed wstaniem z łóżka- 36.6... Tylko w dniu "ewentualnej" implantacji miałam 37.2. I na drugi dzień 36.8 ::)

Wczoraj wieczorem - 36.6. Dziś rano - jak już napisałam - 36.6, teraz 36.8 ::)

I tak mi skacze w ciągu dnia. Wiem, że to jest możliwe, dlatego się mierzy zawsze o tej samej porze, najlepiej rano, przed wstaniem z łóżeczka. Ale chyba nawet w ciągu dnia powinna być wyższa od podstawowej temperatury ciała - prawda??

reklama
Malagus Ty nie masz wiekszych zmartien jak mierzenie tempki.Ja tego nigdy nie mierzylam.Wezno Ty sobie jaka robote znajdz i nie zadreczaj sie. ;) ;)Co ma byc to bedzie okaze sie za kilka dni. ;) ;) ;) ;)

magdalenkakol pisze:
Malagus Ty nie masz wiekszych zmartien jak mierzenie tempki.Ja tego nigdy nie mierzylam.Wezno Ty sobie jaka robote znajdz i nie zadreczaj sie. ;) ;)Co ma byc to bedzie okaze sie za kilka dni. ;) ;) ;) ;)

;D ;D ;D

Teraz mam 37.3 :p

Masz rację, idę wziąść się za jakąś robotę :p ;D ;D

Malaga wydaje mi się że powinnaś porównywać tylko tempki mierzone o jednej porze bo wtedy są bardziej wiarygodne...

Magdalenka dobrze Ci radzi - tylko spokój Cię uratuje...chociaż wiem że to tylko tak się mówi.... Ale testu jeszcze nie rób! Trzymaj się!

monika3 pisze:
Malaga wydaje mi się że powinnaś porównywać tylko tempki mierzone o jednej porze bo wtedy są bardziej wiarygodne...

Magdalenka dobrze Ci radzi - tylko spokój Cię uratuje...chociaż wiem że to tylko tak się mówi.... Ale testu jeszcze nie rób! Trzymaj się!
No chociaz raz mnie ktos poparl.Wiem ze jest trudno ale ni mozna swirowac.Ja we wrzesniu tk swirowalam.Wcale mi to na dobre nie wyszlo i jeszcze dostalam opieprz o lekrza.Teraz wyluzowalam.

Malaguś, i właśnie o to chodzi, że nie jesteśmy zostawione same sobie na pastwę objawów ciążowych ...i nie tylko... Grupa Wsparcia działa bez zarzutu!!!

Magdalenko ja też po tej historii z torbielą wyluzowałam...czekam do lutego co mi los przyniesie... może małą wpadeczkę???

reklama
Moniczko dobrze zrobilas.Ja tez mialam torbiele zreszta do tej pory co jakis cykl mam.Lekarz z checia dalby mi jakies hormonki na to ale ja nie chccialam dopok sa male niech sobie beda >on tez powiedzial ze jezeli staramy sie o dzidziusia to arazie odpuscimy.Powiedzial tez ze ciaza bylaby wskazana.Moze hormonki po niej sie troche uspokoja.
malaga pisze:
:D :D :D :D

Babyboomowa Grupa Wsparcia melduje się na pokładzie :D :D :D :D :D :D

super

Do góry