reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wpadka kontrolowana ;-)

Nam jest bardzo szkoda pieniazkow, jednak stwierdzilismy, ze to jest ostatnia szansa na nastepne kilka lat zapewne. Potem ciaza, dzidzius itp. No i nie bylo nam dane jeszcze pojsc.
Niestety na razie to ciagle marzenia, bo znajomi sie nie wypowiedzieli jeszcze, a byli w zeszlym roku, kiedy my nie moglismy. Wiec ich fundusze moze nie beda pozwalaly na kolejna imprezke. Okaze sie niebawem. Z jednej strony bardzo bym chciala, z drugiej sumienie mnie gryzie, ze tyle pieniedzy, wiec wcale bym nie plakala gdyby nie wypalilo. Zaraz znalazlabym pozytywne strony - wiecej pieniazkow zaoszczedzonych na koncie na mebelki do mieszkania ;D

reklama
Dokładnie :D My mamy jeszcze sporo do zrobienia w mieszkaniu, więc mam takie podejście jak Ty, Agutku :D Kiedyś tam może się w końcu wybierzemy na bal - teraz są sprawy ważniejsze i nie można z tego powodu rozpaczać ;) :D

to fakt ze takie imprezki ciagna po kieszeni..w tym roku mamy szanse isc pierwszy raz od 5 lat..bo rodzice nieida i mozemy podrzucic synka..ale to jednak minimum 400 a jak bedzie dzidzi w brzuszku to szkoda pieniazkow...i chyba andrzejki wyjda taniej :)

Na pewno Andzrejkowa zabawa troszkę tańsza będzie. My jeszcze nie wiem, co i jak :) Pewnie się wszystko w ostatniej chwili wyklaruje :)

U nas cena za bal klaruje sie w granicach 250-300 zl od pary.
No ale do tego suknia - pewnie jakies 200zł, buty tez kolo 200zł. Maz na szczescie ma garnitur, poza tym zawsze mozna isc w takim ktory sie ma bo faceci zawsze dobrze w nich wygladaja a z reguly czym garnitury sie miedzy soba roznia prawda?

Na Andrzejki idziemy teraz w sobote. Placimy 35zł od pary- wstep, stolik+ 2 drinki w cenie. To taka dyskoteka. Mam zamiar dobrze sie bawic. No i pewnie wtedy wyjasni sie co z Sylwestrem ;)

reklama
Dziekuje ;D

wiki, niech maz zdrowieje. Najlepsze na wszystko sa oklady z mlodej piersi ;)

malaga, wracaj szybko ze spacerku i hop do nas na forum :p

Do góry