reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wpadka kontrolowana ;-)

Obym tylko pozniej miala z czego sie uczyc hihi :)
Bo nie ma na razie zadnych notatek gotowych (z niekotrych przedmiotow krazyly w zeszlym roku wiec bylo fajnie).
Ksiazki zadnej tez nie polecili...no a nie bedac na wykladach to czlowiek nawet nie wie co z ksiazki sie uczyc gdyby juz takowa mial hihi ;D ;D ;D

reklama
Uciekam pod prysznic, rozgrzać się trochę, bo jakaś taka wymarznięta jestem ;) Potem się położę w łóżeczku i może coś pooglądam w tv :)

Życzę wszystkim miłego wieczoru :) Trzymam kciuki za FASOLINKI i GROSZKI :D

Agutek - nie martw się, przed egzaminami wytrzaśniesz choćby spod ziemi jakieś notatki lub książki :D :D

Pa pa

A tak wogóle - dzień dobry wszystkim :D

Wyszłam o 6 z psami na spacer - wychodzę z klatki i oczom nie mogłam uwierzyć, że tyle śniegu przez noc napadało :D Pierwszy śnieg..

Zbieram się na zajęcia i tak strasznie mi się ziewa, a spałam 7 godzin - ostatnio rzadko mi się zdarza taki luksus ;)

Życzę wszystkim udanej niedzieli!! :D

DZIEN DOBRY!!

U mnie sniegu zostala raczej garstka, czyli to co nie stopnialo. A wczoraj ladnie padalo :)
Ja nie pojechalam do szkoly, za to sobie pospalam. Chociaz teraz jakos boli mnie glowa :(

Ja rowniez zycze milego dnia!!!!

Ja nie pojechalam do szkoly, za to sobie pospalam. Chociaz teraz jakos boli mnie glowa

Glowa juz mnie nie boli, tylko napier..... ::) ::) ::) ::) ::) Ups, to mi sie zaklnelo ;)

Nudze sie jak mops, a z drugiej strony nie chce mi sie nic robic. Malaga pewnie wlasnie pilnie sie uczysz co :)

Agutek pisze:
Malaga pewnie wlasnie pilnie sie uczysz co :)

No o 12 się jeszcze pilnie uczyłam :D Dziś były nawet fajne zajęcia :)

Wróciłam koło 15, odpoczęłam, zjadłam obiadek i wpadłam tutaj na moment :D Tradycyjnie :D

Cześć Agutku :D
Samopoczucie bardzo dobre - bo mimo że z przerwami, ale mogłam dłużej pospać - dziś idę na drugą zmianę do pracy :D
Poza tym było wczoraj bardzo miłe przytulanko z mężem - poszaleliśmy trochę :-[ :D Bez zabezpieczenia, choć jakość śluzu wskazuje na dni płodne :laugh: Że się mąż nie bał ;)
Żarty żartami, na nic nie liczę :) Dziś mam dobre nastawienie, jeśli chodzi o starania - parę rzeczy trzeba załatwić, zanim zaczniemy :)

Życzę miłego dnia :D

reklama
Elżbietka pisze:
malaga , nauka Agutka nie poszła w las ;) ;) ;). nic nei sugeruje, ale moze by tak czesciej wykorzystywac ten śluzik ;) :)

Dziś dopiero 12 dc, owu mam najczęściej koło 17-19 dc - już tyle razy kochaliśmy się 12, mawet 13 dc bez zabezpiecznia - i nic, że teraz też na nic nie liczę :)

Do góry