reklama
A
Agnezzz
Gość
No my zaszalelismy, jednak wg moich oblicen to bylo juz grubo po plodnych dniach.
Ale powiem szczerze, ze dzisiaj czuje sie jak na @. Juz samo to, ze wlasnie z tego powosu sie obudzilam...czesto tak mam, ze czuje, ze sie zaczelo i przebudzam sie i lece do kibelka. No zobaczymy czy dostane. Zawsze jeszcze duzym pewniakiem na wywolanie jest zjazd Takze jeszcze spokojnie poczekam, choc nie ukrywam, ze mysli kraza....Jak w poniedzialek nie bede miala to robie test.
Ale powiem szczerze, ze dzisiaj czuje sie jak na @. Juz samo to, ze wlasnie z tego powosu sie obudzilam...czesto tak mam, ze czuje, ze sie zaczelo i przebudzam sie i lece do kibelka. No zobaczymy czy dostane. Zawsze jeszcze duzym pewniakiem na wywolanie jest zjazd Takze jeszcze spokojnie poczekam, choc nie ukrywam, ze mysli kraza....Jak w poniedzialek nie bede miala to robie test.
A
Agnezzz
Gość
malaga, dzieki!
Ja tez uciekam do pracy. Papa!!!
Ja tez uciekam do pracy. Papa!!!
A
Agnezzz
Gość
malaga, no to juz wiesz - wpadki nie ma.
Ide zaraz wziac kapiel...brzuch boli. Musze sobie odpoczac.
Tak sie zastanawiam czy jechac jutro do szkoly...lenistwo pewnie wygra
Ide zaraz wziac kapiel...brzuch boli. Musze sobie odpoczac.
Tak sie zastanawiam czy jechac jutro do szkoly...lenistwo pewnie wygra
malaga
Fanka BB :)
Wiem, że wpadki nie ma - ale jak sama mówisz, 5 miesięcy zleci jak z bicza trzasnął
Ja dziś wytrwałam do końca. Ale jak tylko znalazłam się w domu, poczułam się tak fatalnie, że zaraz idę pod prysznic i do spania.. Mam dość na dziś :
Jutro na pewno pójdę - koleżanka ma przynieść zdjęcia ze ślubu
Ja dziś wytrwałam do końca. Ale jak tylko znalazłam się w domu, poczułam się tak fatalnie, że zaraz idę pod prysznic i do spania.. Mam dość na dziś :
Jutro na pewno pójdę - koleżanka ma przynieść zdjęcia ze ślubu
A
Agnezzz
Gość
Doszlam do wniosku, ze nie jade jednak. Nie chce mi sie znowu 5h spedzac w pociagu.
Jedyny nad czym ubolewam to, ze nie lubie uczyc sie z czyichs notatek, a kolezanki nie robia za ciekawych - przynajmniej dla mnie, jakos tak ciagiem wszystko pisza i nieczytelnie... :
Ale za to mam plan usiasc nad praca mgr, cos za cos.
Jedyny nad czym ubolewam to, ze nie lubie uczyc sie z czyichs notatek, a kolezanki nie robia za ciekawych - przynajmniej dla mnie, jakos tak ciagiem wszystko pisza i nieczytelnie... :
Ale za to mam plan usiasc nad praca mgr, cos za cos.
reklama
malaga
Fanka BB :)
Agutek pisze:Jedyny nad czym ubolewam to, ze nie lubie uczyc sie z czyichs notatek, a kolezanki nie robia za ciekawych - przynajmniej dla mnie, jakos tak ciagiem wszystko pisza i nieczytelnie... :
Też tego nie znoszę - uczyć się mogę tylko ze swoich notatek, albo z książki : Chociaż na studiach miałam jedną taką koleżankę, która miała piękne pismo, i robiła bardzo dobre notatki Wszyscy od niej kserowali przed egzaminami ;D
Agutek pisze:Doszlam do wniosku, ze nie jade jednak. Nie chce mi sie znowu 5h spedzac w pociagu.
Też bym nie pojechała pewnie :laugh:
Podziel się: