reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wpadka kontrolowana ;-)

N Agga-Agutek-nie zostawiajcie nas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!My tu jedne z najstarszych-musimy się trzymać razem;)Główka do góry:)Cieszę sie również N Agga, że jestes. NIe odchodz i często tu zaglądaj-i pisz co u Ciebie słychac, a TY Agutek masz tak jak zawsze(przed moim wyjazdem) pisac..przebywać rozmawiac z nami dużo-tak ja to robiłaś -inaczej wszystkie pozbieramy się stad i co??hmm??..NO!-bo ja też będę rzadziej przychodziła, jak Wy sie buntujecie! ;)Darze Was dziewczęta dużą sympatią i odejscie takich osób powoduje tu pustkę!

Ciekawe co słychać u MoniQ..czy już sie pozbierała...hmm..

reklama
Opowiadać -co u Ciebie-jak było nad morzem??..a pytałaś mnie gdzie ja jade..jeszcze w samochodzie nie wiedzieliśmy..zajechaliśmy do Mielna.., ale kwatere znaleźliśmy w Uniesciu..Zbytnio nam się nie podobało zakwaterowanie..a strasznie dł szukaliśmy ...i brak miejsc..brak miejsc, wiec przeniesliśmy się do Niechorza-tam już i kwatera super i wogóle -wypoczeliśmy..tylko niestety wracalismy..zamiast 5 h 9...buuu..taaaakie korki- Bałtyk w tym roku przezywa oblęzenie-MASAKRA!

N agga-wzszystkiego NAAAAJLEPSZEGO z okazji rocznicy ślubu i życzę Ci aby wszystko w Twoim życiu się pomyślnie ułożyło i spełniły się wszystkie marzenia.

Nam urlopik naprawdę się udał. Mieliśmy cudowną pogodę, upały ogromne, woda cieplutka.
Teraz praca, praca, praca. Miałam ostatnio małego doła, bo niestety atmosfera w pracy byle jaka, no ale już jest lepiej.
Niebawem 2 rocznica, weźmiemy z mężem wolne na ten dzień i chyba zrobimy mały wypad do Poznania, co by zmienić otoczenie :)

a..trzeba trzeba Agutek:)..jej..a my z męzem...łacznie jesteśmy ze sobą już6 lat i za tydz mamy malutką rocznicę..a poznaliśmy się11.08.1999-w pełne zaćmienie słonca-pamiętacie ten dzień?:)..oj ja pamiętam... ::)

reklama
Właśnie-N Agga -Wszystkiego naj- co sobie zamarzycie..wyślicie..zaplanujecie- by Wam sie udało..zisciło..spelniło:)!
i duuużo zdrówka!..kolejnych wspolnych, beztoskich lat..wypełnionych miłoscią!

Do góry