reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wpadka kontrolowana ;-)

Oj dawno mnie tutaj nie było...
Z różnych powodów, trochę dlatego, że oczka muszę oszczędzać, trochę dlatego, że internetu ciągle nie mamy :mad:

No i co zobaczyłam ??? Izabelka i Dodeczka w ciąży !!!

GRATULUJĘ DZIEWCZYNY !!!!

Oj, ale mam czytania... A internet chodzi jak... :mad:

Pozdrawiam wszystkich, i witam "nowe" dziewczyny :D

reklama
Witaj N Agga po przerwie. Widziałaś ile się wydarzyło podczas Twojej nieobecności...
A my nadal musimy czekać nie ;) Biedne my hihi :D
Ale my też będziemy miały swoje 5 minut.
Za to teraz musimy mocno kibicować pozostałym dziewczynom !!!

Jasne Agnezzz..jasne..dołączam do planujacych:)..ale juz sama czasem nie wiem..zawsze jest cos...co nie pozwala..i jakoś taki pesymizm mnie ogarnął..a moja kumpela w ciazy mówi..Dora TY zawsze cos..razem mialysmy sie starac..razem byc w ciaży...Ja dł sie starałam..teraz jestem ku koncowi..a Ty zawsze cos..i mówi, ze nie wierzy, bym w tym roku, tak jak chcę..planuję, zaszła...bo znowu coś wymyślę..i będe sie wstrzymywała...jej..aż sie boję. Moze ma rację....??..MOze ja jeszcze nie dorosłam..??:(....to wszytko mnie za bardzo przeraza...................choć pragnę...

Ja momentami już jestem w 100% pewna, że już niedługo na pewno będę się starała, a potem nagle coś mi do łba strzeli, że jeszcze może to lub tato się w domku zrobi i ochota mi odchodzi...najlepsze wyjście zatem to wpadka :D

i wtedy szybko trzeba wdrapać się na górkę i mocno mocno uśmiechnąć...bo doły są do bani :D
Przyjdzie na nas czas....niebawem...lalalala :D

Tak zaplanowanej wpadki chyba jeszcze nie było, nawet @ przyszła tak, że na urlopie będzie najlepszy czas na "wpadanie"! Oby celne!

reklama
Do góry