reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wpadka kontrolowana ;-)

Czesc wpadowiczki
Wracam po kilku dniach nieobecności.. ach jakie to forum jest wciągające...Stwierdzam, że chyba jestem nienormalna i za często tu zagladam. Dobrze, że hamuję się w pracy i przynajmniej wtedy nie wchodze na BB. Ale prawie codziennie musze tu zajrzeć..Chroroba, czy co???

Mnie od 2 dni pobolewają jajniki i mam strasznie wrazliwe sutki...a w związku z tym, że to gdzies 5 dzień wyzszej temepratury, troche to dziwne....jeszcze ponad tydzien do ewentualnego testowanka...Moze jednak sie udało zaliczyć wpadeczke..... :D
Czego wam wszystkim życzę :)

reklama
Suwaczek juz zmienilam... to moj pierwszy tak dlugi cykl, zazwyczaj mam okolo 30 dni, ale tym razem cos mi sie poprzesuwalo ;D

hej Dziewczyny :)

Ostatnio mam prawdziwe urwanie głowy - nawet nie mam czasu teraz pisać co i jak.. może jutro mi się uda..

Ale jestem z Wami myślami!! :D

Pozdrawiam Was serdecznie!! :D

Witam Szanowne Wpadkowiczki ;) :)

Jak po weekendzie??

Agutek...wypoczęłaś?? Bo ja jestem zmęczona po niedzieli...mieliśmy wczoraj chrzest małego Karola...i zmęczyło mnie siedzenie za stołem i jedzenie ::) :laugh:

reklama
Czesc moniko3

Wypoczelam fizycznie, ale nie powiem, ze psychicznie bo sie uczylam.
No ale wazne ze w domku siedzialam, a nie w szkole ;)
Teraz jednak znowu nowy tydzien, poniedzialek, i trzeba bylo przyjsc do pracy. Bleeee ;)

Do góry