reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wpadka kontrolowana ;-)

Agutku trzymam mocno kciuki za Ciebie chociaż wiem, że jako Waga wzbraniasz się przed losem ;D musi być wszystko obliczone i wymierzone a może się mylę? ::)

reklama
moniolek pisze:
Agutku trzymam mocno kciuki za Ciebie chociaż wiem, że jako Waga wzbraniasz się przed losem  ;D musi być wszystko obliczone i wymierzone a może się mylę?  ::)

moniolku doskonale wiesz, ze trafilas w sedno! Wszystko obliczone, przemyslane 10 razy w ta i z powrotem. No coz - typowa Waga nie  ;)
Ja za ciebie tez trzymam kciuki ;D

Agutek to Ty jak moja siostra Waga ;) ... tyle ze ona jakas "inna" waga jest ;D .. wszystko spontan ;) .. zreszta to chyba mamy rodzinne ;)

MoniQa pisze:
Agutek to Ty jak moja siostra Waga ;) ... tyle ze ona jakas "inna" waga jest ;D .. wszystko spontan ;) .. zreszta to chyba mamy rodzinne ;)

Hihi to ona jakas dziwna waga jest :laugh:
Mi sie zdarzy byc spontaniczna ale chyba na innych zasadach - nagle wpadam na pomysl wyjazdu na wakacje - i to jest ta spontanicznosc, a za chwile ona juz przygasa bo ja pol roku przed wakacjami juz siedze i planuje caly wyjazd, co, gdzie i jak ::) ::) ::)

Dzien doberek!!!!!
Jak tam dzisiaj samopoczucie?
Moj suwaczek pokazuje, ze za 5 dni @ ale jakos w ogole sie na niego nie czuje, w ogole mam wrazenie,ze chyba w tym cyklu mi sie cos poprzesuwalo. Zobaczymy ::) Jezli rzeczywiscie tak to istnieje ryzyko, ze wowczas bede musiala o te kilka dni dluzej czekac na rozpoczecie staran...buuu :(

Wpadkowiczki...dam wam przepis na wpadkę ;D jaki podpowiedziała mi ostatnio koleżanka, która wpadła i będzie mieć dzidziusia...

"Stosuj kalendarzyk małżeński" ::) ::) ::)

Myślałam że ją zabiję :o ??? A co ja robię od początku małżeństwa ??? Od ponad 2 lat ???

reklama
monika3 pisze:
Wpadkowiczki...dam wam przepis na wpadkę  ;D jaki podpowiedziała mi ostatnio koleżanka, która wpadła i będzie mieć dzidziusia...

"Stosuj kalendarzyk małżeński"  ::) ::) ::)

Myślałam że ją zabiję  :o ??? A co ja robię od początku małżeństwa ??? Od ponad 2 lat ???

Hehe, bo podstawowa roznica polega na tym, ze ona go stosowala po to, zeby nie wpasc a nie zeby obliczyc dni plodne! Wszystko znowu sprowadza sie do psychiki. ::)

Dzisiaj ogladalam "Miasto kobiet" na TVN Style i uslyszalam fajne stwierdzenie gina nt. miesiaczki - "Miesiaczka to krwawe lzy macicy, ze nie jest w ciazy". Cos w tym jest ::)

Do góry