reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wpadka kontrolowana ;-)

MoniQa pisze:
Agutek i jak?? i jak?? ... zdawaj relacje 8)

No w mojej grupie chyba nie bylo najgorzej - wchodzilam w pierwszej. Kazda nastepna miala coraz bardziej "dziwaczne" pytania. Wszystko napisalam jednak zawsze jest ryzyko, ze wykladowca chce miec to jedno konkretne zdanie ::) Zobaczymy. Ale wiem juz, ze egzamin sprzed miesiaca zdalam na 5 :p Jestem cala w skowronkach - to ten co w przerwie swiatecznej zakuwalam.

reklama
No to gratulacje za poprzedni egzaminek :) , a na ten czekamy na wynik i nic nie mowie zeby nie zapeszyc :p

Zmykam do lozia :)

Dobranoc :)

monika3 pisze:
Wiecie że ja ciągle z nadzieją patrze w przyszłość?? Mimo że ta wredna @ przyszła...A o dzięki Wam moje kochane...dzięki Waszemu wsparciu... :) :) :)

MoniQo...dzisiaj we wcześniejszych postach w ym wątku pytałam o radę...mam prosbę czy mogłabyś poczytać i powiedzieć co o ty myslisz?? Chciałabym znać też Twoje zdanie... :)

I Twoje Malaguś też... :) ;) :)

Moniczko - przepraszam, że dopiero teraz, ale ostatnio nie mam nawet czasu czytać wszystkiego co napisałyście :-[
Uważam tak jak dziewczyny - że jeszcze za wcześnie na badania. Wstrzymaj się kochana - ja myślę, że już w najbliższym czasie dopadną Cię poranne lub całodzienne mdłości ;) :D Ja też mogłabym się zacząć badać - tyle razy mogłam zajść w ciążę i nie zaszłam. Stosunek przerywany i my stosowaliśmy. I nic.
Zobaczysz - już wkrótce zostaniesz mamusią ;)

Agutku - gratuluję!! :D

Elżbietko - ja też tak mam.. Wcale się nie dziwię Twoim odczuciom, reakcjom...

A teraz uciekam dziewczynki :) Idę spać :) DOBRANOC :D

malaga pisze:
Moniczko - przepraszam, że dopiero teraz, ale ostatnio nie mam nawet czasu czytać wszystkiego co napisałyście :-[
Uważam tak jak dziewczyny - że jeszcze za wcześnie na badania. Wstrzymaj się kochana - ja myślę, że już w najbliższym czasie dopadną Cię poranne lub całodzienne mdłości ;) :D Ja też mogłabym się zacząć badać - tyle razy mogłam zajść w ciążę i nie zaszłam. Stosunek przerywany i my stosowaliśmy. I nic.
Zobaczysz - już wkrótce zostaniesz mamusią ;)

Dzięki Malguś :) :-*

Wiecie co Wam powiem...naprawdę mogę na Was liczyć...na wasze wsparcie i pomoc...jesteści kochane dziewczynki :) :) :)

Co do reakcji na inne ciaze to z jednej strony sie ciesze a z drugiej zazdroszcze niestety :( To chyba normalne u kazdej, ktora pragnie dziecka a go nie ma.

A co tu tak pusto. Watek nam spada - hop do gory!
Zadna wpadki nie chce juz zaliczyc ;)
Gdzie sie podziewacie wpadkowiczki ???

reklama
Do góry