reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wpadka kontrolowana ;-)

MoniQa pisze:
Agutek i jak?? i jak?? ... zdawaj relacje 8)

No w mojej grupie chyba nie bylo najgorzej - wchodzilam w pierwszej. Kazda nastepna miala coraz bardziej "dziwaczne" pytania. Wszystko napisalam jednak zawsze jest ryzyko, ze wykladowca chce miec to jedno konkretne zdanie ::) Zobaczymy. Ale wiem juz, ze egzamin sprzed miesiaca zdalam na 5 :p Jestem cala w skowronkach - to ten co w przerwie swiatecznej zakuwalam.

reklama
No to gratulacje za poprzedni egzaminek :) , a na ten czekamy na wynik i nic nie mowie zeby nie zapeszyc :p

Zmykam do lozia :)

Dobranoc :)

monika3 pisze:
Wiecie że ja ciągle z nadzieją patrze w przyszłość?? Mimo że ta wredna @ przyszła...A o dzięki Wam moje kochane...dzięki Waszemu wsparciu... :) :) :)

MoniQo...dzisiaj we wcześniejszych postach w ym wątku pytałam o radę...mam prosbę czy mogłabyś poczytać i powiedzieć co o ty myslisz?? Chciałabym znać też Twoje zdanie... :)

I Twoje Malaguś też... :) ;) :)

Moniczko - przepraszam, że dopiero teraz, ale ostatnio nie mam nawet czasu czytać wszystkiego co napisałyście :-[
Uważam tak jak dziewczyny - że jeszcze za wcześnie na badania. Wstrzymaj się kochana - ja myślę, że już w najbliższym czasie dopadną Cię poranne lub całodzienne mdłości ;) :D Ja też mogłabym się zacząć badać - tyle razy mogłam zajść w ciążę i nie zaszłam. Stosunek przerywany i my stosowaliśmy. I nic.
Zobaczysz - już wkrótce zostaniesz mamusią ;)

Agutku - gratuluję!! :D

Elżbietko - ja też tak mam.. Wcale się nie dziwię Twoim odczuciom, reakcjom...

A teraz uciekam dziewczynki :) Idę spać :) DOBRANOC :D

malaga pisze:
Moniczko - przepraszam, że dopiero teraz, ale ostatnio nie mam nawet czasu czytać wszystkiego co napisałyście :-[
Uważam tak jak dziewczyny - że jeszcze za wcześnie na badania. Wstrzymaj się kochana - ja myślę, że już w najbliższym czasie dopadną Cię poranne lub całodzienne mdłości ;) :D Ja też mogłabym się zacząć badać - tyle razy mogłam zajść w ciążę i nie zaszłam. Stosunek przerywany i my stosowaliśmy. I nic.
Zobaczysz - już wkrótce zostaniesz mamusią ;)

Dzięki Malguś :) :-*

Wiecie co Wam powiem...naprawdę mogę na Was liczyć...na wasze wsparcie i pomoc...jesteści kochane dziewczynki :) :) :)

Co do reakcji na inne ciaze to z jednej strony sie ciesze a z drugiej zazdroszcze niestety :( To chyba normalne u kazdej, ktora pragnie dziecka a go nie ma.

A co tu tak pusto. Watek nam spada - hop do gory!
Zadna wpadki nie chce juz zaliczyc ;)
Gdzie sie podziewacie wpadkowiczki ???

reklama
Do góry