reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wpadka kontrolowana ;-)

Ja niestety Agutku na ten temat nic nie wiem ::) Zresztą sama wiesz... daleko mi do takich planów :(

Ja niedługo będę mieć okres, boli mnie podbrzusze i piersi mi się zrobiły jak baloniki - szkoda tylko, że tak bolą ;) Też mnie jakieś doły łapią.. Źle się ten rok zaczął dla mnie - zero widoków na kruszynkę :( Ech...

Idę spać..

Dobranoc, Dziewczyny.

reklama
axxa pisze:
Agutek jak znajde adresy to podeslę... ale nie obiecuję... wprawdzie firanki to mój konik ale juz dawno nie kupowałam i przez ten czas miała przeinstalowanego kompa... ale poszukam...

Axxus, z gory dziekuje chocby za zainteresowanie i chec pomocy. Bede naprawde wdzieczna gdyby cos sie udalo. Ja mam tylko 1 adres www.wisan.pl , ale nie ma tam nic co akurat mi by pasowalo. Potrzebuje firanki na wysokosc 150cm i przy tym aby przypominala przynajmniej woal, a z reguly w tej wysokosci sa zakardowe. A ja chce gladka firanke ::) No i oczywiscie zalezy mi zeby od razu mi obszyli i wszyli tasme marszaca. Potem bede musiala jeszcze wymyslic jaki chce lambrekin i zaslonke.... A tak na marginesie - czemu te firany sa tak cholernie drogie :mad:

Witajcie dziewczyny.

Ale dziś dzień - zero we mnie optymizmu :( Niech już ta @ przyjdzie, bo zespół napięcia przedmiesiączkowego daje mi się w tym cyklu we znaki ::) Jestem zdołowana i sama nie wiem czym..

Zbieram się do pracy.

Milego dnia :)

A ja właśnie nie jestem zła.. Tylko zrezygnowana - strasznie :( Nic mi się nie chce, a już najmniej wychodzić z domu :( Pogoda paskudna - deszcz ze śniegiem.. Idę zaraz z pieskami, a potem do roboty.. A największą ochotę to mam ale wrócić do łóżeczka ::) Ech, marzenia ;)

Pa pa

;D ;D ;D
Za mnie też Axxa...za mnie też!!! ;)
Tylko bez piesko bo nie mam...ale zastepstwo w pracy jak najbardziej!!! :D

Elzbietko dzieki za checi ;)
Juz znalazlam na allegro firanke i kupilam. Nie moge sie doczekac kiedy przyjedzie. hurra ;D
Glupia firanka a tyle radosci :D

reklama
Do góry