reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wpadka kontrolowana ;-)

reklama
Pracuję - umowę mam do końca lutego, na zastępstwo, więc gdybym zaszła w ciążę nie przysługuje mi przedłużenie umowy :( :( :(

monika3 pisze:
Ech... Elżbietko... żeby to chciało chociaż wpaść. ::)

Dokładnie ::)

A jeśli chodzi o pracę, to chodziło mi o jakąś dłuższą umowę, albo chociaż zwykłą na czas określony, wtedy, gdybym zaszła w ciążę musieliby mi umowę przedłużyć, i macierzyńskie bym dostała ::)

Malagus ja jak wpadlam z corcia to mialam podobna sytuacje- moze nawet gorsza bo ja nie pracowalam.Maz pracow ale mial wowczas najnjizsza stawke.Ciezko bylo ale jak widac dalismy rade.Trzymam kciuki zeby to jednak byla wpadka. ;) ;) ;)

malaga pisze:
A jeśli chodzi o pracę, to chodziło mi o jakąś dłuższą umowę, albo chociaż zwykłą na czas określony, wtedy, gdybym zaszła w ciążę musieliby mi umowę przedłużyć, i macierzyńskie bym dostała ::)

Rozumiem Cie Malaguś... zawsze to dostaniesz jakieś pieniążki..
wkurza mnie ta nasz rzeczywistość ...wrrrr.... :mad:

magdalenkakol pisze:
.Ciezko bylo ale jak widac dalismy rade.Trzymam kciuki zeby to jednak byla wpadka. ;) ;) ;)

Tak magdalenko...moim zdaniem fasolka dodaje sił i wiary że będzie dobrze :)

malaga wpadki sa fajne moj kamil powstal jak ja to mowie planowany ale wpadkowy tzn to byl 20 dzien cyklu ipowiedzialm mezowi moze byc dzidzi a nie musi on byl bardziej na nie ale udalo sie coprawda przed slubem ale slub byl juz zaklepany wszedzie wiec dlatego mowie ze planowany synek..ale najlepsze ze to byl 0 dzien gdzie chyba juz niepowinno sie dziac takie rzeczy a jednak cuda sie zdazaja :)..dlatego weirzcie dziewczynki wierzcie :)

reklama
Do góry