reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wpadka kontrolowana ;-)

Dziękuję dziewczynki, naprawde kochane jesteście...  :)

troche sie posmuce i przejdzie mi... czasami tak musi być...

A Ty Elżbietko jak każda z nas zasługuje na szczeście w postaci maleńkiej pięknej fasoleczki... Tylko to czekanie dobija...

reklama
Dziewczynki na pewno uda się niedługo, zobaczycie. Może i do nas niedługo uśmiechnie się sczęście. A może na Święta w ten magiczny czas stanie się cud

Elżbietka pisze:
malaga nie wymyśłaj zadnych palmien przedmiesiaczkowych! tobie należy sie  fasolka!!

Popieram.

Dziewczyny nie smutajcie sie ..Pomyslciie ze niedlugo swieta .A moze tak wlasnie pod choinka bedzie sie znajdowal ten najpieknieszy, wymarzony prezent.Ja mam taka cicha nadzieje ze jak wypowiemy sobie w Noc Wigilijna takie zyczenie to na pewno sie spelni,.Przeciez wigilia to Noc Cudow.Ten cud obejmie kazda z nas.Zobaczycie. :) :) :) :)

Elżbietka pisze:
eh... czasmi dochodze do wniosku ze nie zasługuje na takie szczescie :(

Elżbietko - nawet nie waż się mówić takich rzeczy :mad: Normalnie nic, tylko przełożyć przez kolano i... :mad: ;D

Kochana - po tylu miesiącach starań, jak już zajdziesz w ciążę, to mam nadzieję, że to będą bliźniaki!!!!!! :D Należy Ci się, Dobra Duszyczko :D

Należy się każdej z nas - i się doczekamy :D A że czekanie dobija, to fakt ::)

Też mi się dziś smutno zrobiło, kiedy uczyłam dzieci piosenki świątecznej... Wyobraziłam sobie, jak moje dzieciątko przygotowuje się do przedstawienia dla rodziców, jak dzielnie stoi z kolegami na środku, śpiewa i tańczy przejęte... Normalnie miałam łzy w oczach...

magdalenkakol pisze:
Ja mam taka cicha nadzieje ze jak wypowiemy sobie w Noc Wigilijna takie zyczenie to na pewno sie spelni,.Przeciez wigilia to Noc Cudow.Ten cud obejmie kazda z nas.Zobaczycie. :) :) :) :)

Oby ::) Na pewno spróbuję ;)

magdalenkakol pisze:
Ja mam taka cicha nadzieje ze jak wypowiemy sobie w Noc Wigilijna takie zyczenie to na pewno sie spelni,.Przeciez wigilia to Noc Cudow.Ten cud obejmie kazda z nas.Zobaczycie. :) :) :) :)

Dziewczynki, ja też napewno w Wigilię wypowiem życzenie żeby maleńka fasolka zechciała zawitać w moim brzuszku... tak sobie myślę że takie wielkie szczęście by mnie spotkało... tak mi smutno że nie mam dzidziusia :(

Moniczko - chyba większość z nas - starających się tak się czuje :( :( :( Strasznie żałuję, że znów się nie udało, choć przecież się nie staramy :( :( :(

To tak jak my Malaguś... w sumie odłożyliśmu staranka do lutego ale co z tego jak w serduszku czuję taką starszną tesknote do dzieciątka... :( :( :(

Moniś - ja się boję, że i w czerwcu nie zaczniemy :( :( :( Mój mąż nie chce słyszeć o dziecku, dopóki nie będę mieć pracy :( :( :(

reklama
Do góry