reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wózkowy lansik

wiecznie_zajeta

Zaangażowana w BB
Nie wiem, jak Wy ale ja uwielbiam spacery z wózkiem, mam fisia na punkcie wózków, wkładek, śpiworków i dodatków i najchętniej kupiłabym tego milion i co spacer, to w innym. Dla mnie mamusia z wózkiem, to ikona macierzyństwa. Jak jest u Was? Jesteście wózkowe "blachary"?

reklama
Rozwiązanie
Wątek już stary, ale może a nuż mi się uda uzyskać odpowiedź... Może mi któraś z Was, która posiada Aero Tutis, powiedzieć, czy jest z niego zadowolona? W internecie ciężko znaleźć opinie, a Wy już będziecie miały sprawdzone te wózki... Z góry bardzo dziękuję, oponia o Tutis Viva Life też mile widziana :)
dziewczyny zamówiłam aero silver moon, któraś z Was ma? myślicie, że parasolka jest konieczna, czy da się przeżyć bez? I skąd zamawiałyście ewentualnie?

reklama
dziewczyny zamówiłam aero silver moon, któraś z Was ma? myślicie, że parasolka jest konieczna, czy da się przeżyć bez? I skąd zamawiałyście ewentualnie?
konieczna może nie, ale fajnie jak masz na lato, do gondolki, w spacerówce zasłonisz budką albo dziecko siedzące ma czapkę, to tak nie świecie, tzn. nie prosto w twarz. Uniwersalne są i mają taki przykręcany uchwyt. Powinny do każdego wózka pasować. Ja dostałam po rodzinie, ale przy pierwszym nie używałam.

hej, hej :)
Ja mam silver moon, bardzo mnie urzekłą kolorystyka tego wózka. Nie kupuje parasolki, myślę, że budka odpowiednio będzie chronić przed słoncem. Jest też moskitiera. Zamawiałam przez ceneo

już patrzyłam za parasolkami, kupię jak będzie potrzeba, pełno tego w internetach. Na razie ciąża donoszona, wózek dojechał i rozpoczynamy wielkie odliczanie.

Moj wozek juz w domu. Maly, zgrabny, wniose na 3 pietro i niska cena. Nie sprawdzi sie to kupie super spacerowke i po problemie. Juz mialam dosc ogladania i chodzenia po sklepach.
Easy go optimo, fotelik aton 5
IMG_20190219_132029.jpg
IMG_20190219_130939.jpg
IMG_20190219_132959.jpg

reklama
a czy są jakieś dodatki ciekawe w tutisie? Gadżety czy to tylko sam wózek a reszte trzeba dokupić?
Aloutka123 jest torba, koszyk na zakupy, uchwyt na kubek z kawką, moskitiera, przewijak plecak. Do zestawu dołożony jest również materac kokosowy i pokrowiec na gondolę, myślę, że jest fajnie wyposażony :)

Do góry