reklama
Niuniuska właśnie widziałam wozek ktory wybrałaś i on jest w wersji z gondola i fotelikiem ?? Ja sie zastanawiam nad surfem głownie z tego względu ze jako jedyny Z tej firmy ma pompowane koła i amoryzatory, jedynie co to cena mnie wstrzymuje trochę :/
Dzieki za odpowiedz
Dzieki za odpowiedz
Usiulka tez go oglądałam w sklepie. Dla mnie ciut za duzy i ciężki. Ale ja to z tych co wiecej w samochodzie będą jeździć wiec cos ciut mniejszego wolałam. Zeby do bagaznika lekko wchodzil .Opini nie znam ale ogólnie tez mi sie podobał i był brany pod uwagę. Mnie sie quinny mood bardzo podoba z białą ramą ale też niestety za wielki.
Usiulka nie pompowanw opony, latwo skretny jest I bardzo stabilny. Jest fotelik do samochodu I gondola widac na filmiku co wkleilam zdjecia. Ja kupilam uzywany w sumie za bezcen z racji tej ze na wiosne bede juz chciala nowy wozek lzejszy. Poprzedniczka mojego wozka bardzo sobie chwalila ale na necie zdania sa bardzo ppdzielone.
Niuniuska zgrabniutko wyglada faktycznie. Ja tez koło przyszłego lata planuje lekką spacerowke kupić. Tak jak poprzednio. I uzywalam jej b dlugo az pewnego dnia moi chlopcy(wtedy 3 i 7 lat)po klotniach ktory teraz jedzie wsiedli oboje i rama pękła
reklama
Little me a Ty sie pochwalisz swoim? Wstaw zdjecia! No moj niby zgrabnie a problem z wlozeniem do bagaznika byl. No ale juz niech bedzie taki. Nie bede wydawac kupe kasy na wozek ktory tylko rok posluzy. A jeszcze becikowego noe doatane. Okolo lata moze wczesniej na spacerowke przejde bo wygodnoejsza o wiele.
Podziel się: