reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wozki

reklama
Martuszka na filmiku widac jak jest pas w spacerowce.. dziecko bedzie mialo go przy kolanach ;/
Gondola super fotelik tez.. ale spacerowka do bani.. ;(
A w spacerowce bedzie jezdzic najluzej..nie wiem kto tak robi te pasy i po co... ja ostatni wozek na necie kupilam i spacerowka mnie dobila ..musialam emilowi miedzy pas a tylek wsadzac zwinieta tetrowke ;(
Poszukaj wizka w ktorym kladzie sie cale siedzenie nie tylko plecy ;) te czesto maja pasy normalnie...

Lucalew mialam prawie taki sam.. inna firma ale wygladem bardzo podobno i gondola ok..stelaz tez super.. latwo sie pchalo itd..ale w spacerowce ten pas miedzy nogami chyba zby nisko ..ale jak za free to pewnie ze sie oplaca..jak ci spacerowka nie przypasuje to kupisz sobie sama spacerowke kiedys.

Akuku dzięki :-) Bardzo sie ciesze ze dostane wozek ale wiesz nie chcialabym zeby okazal sie jakis beznadziejny wiec wole spytac a noz moze ktorajs miala taki. Opinie sa raczej dobre na necie. Zobaczymy i jakby co tak jak piszesz najwyzej dokupie tylko spacerowke :-)

Jak masz mozliwosc to obejrzyj go w sklepie ;) i pprobuj go skldac jak te budki sie podnosi to czy nie halasuja.. jak obniza sie siedzenie do lezacego czy latwo.. itd ;)

Dopiero spojrzalam gdzie zdjecie wkleilam jak sie przenosi ppst ? Jutro z kompa sprrobuje bo ja juz w lozku :)
Dobranoc ;)

dziewczyny, a czy ktos uzywal z was wozków quinny? chce zmienic wozek gleboki na lzejsza spacerowke parasolke i podoba mi sie zapp xtra 2 najbardziej, ale nie wiem jak to bedzie z trzema kólkami:)

reklama
Do góry