reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wózki

no... swoich rodzicow też bym nie narażała, ale teściowa to co innego
ale zołza ze mnie........

reklama
hmn jak was czytam o tych tesciowach... to ciekawe jaka jest naprawde
pamietam jak byłam [ierwszy raz to tej wizyty chyba nie zapomne do konca zycia

podobniez sie zmieniła.... ale kto wie???

jak myslicie, kupować z gondolą czy na lato wystarczy nam fotelik na stelażu a po zimie to juz tylko spacerówka?

TAKO są fajne, ale nie za ciężki, jakiś taki masywny się wydaje?
wiecie co, ja doszłam do wniosku, że nie będę kupować gondolki tylko rozkładany do pozycji leżącej fotelik samochodowy z okryciem na nóżi, co go można zamontować na stelażu, będzie lato więc nie trzeba będzie dzieciątka tak opatulać, a już chyba półroczne dzieci nie za bardzo chcą w tych gondolach siedzieć, więc lepiej dołoże do lepszej spacerówki niż w gondolę, ja upatrzyłam taki:
http://www.mutsy-miko.pl/
ale bez gondoli, tylko z samym fotelikiemz pokrowcem na nóżki, wydaje się lekki i dobrze się składa.
no... do lipca się może jednak zmienić
dużo na temat wózków jest też u marcówek, no i w dziale: polecam, odradzam.

reklama
Do góry