reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WÓZKI

mysle, ze były ale nie w Polsce :dry::confused:

napaliłam sie na ten wóz (stokke) ale ... no troche mi szkoda kasy :-p

chyba na 90 % kupie britaxa :dry:
upatrzyłam sobie w kolorze aqua blue :cool2:
no chyba, ze przypadkiem trafie jeszcze na jakieś inne cudo :sorry2:

aaaa i gratuluję ciązy :-)
bedziesz szukała po2nego wozika?

reklama
aaaa i gratuluję ciązy :-)
bedziesz szukała po2nego wozika?

dzieki za gratki

co do podwójnego to nie bo Jasiu juz jest wielki facet i nie jest mięczak w wózku nie jezdzi :sorry2::-p

ale sadze że jakbym musiała to tylko w gre wchodzi Phil & Ted's
bo jakoś inne mnie nie kręcą :dry:

ale na razie nie planuje :sorry2:

wracając do strokke to świetny i nawet jakos byśmy cene przełkneli ...ale na pare miesiecy pory letnio- jesiennej zabardzo mi sie nie widzi ....a pozatym potem trudno by było go pchnać na allegro ..prosta przyczyna....drogi i bardziej nowatorski a ludzie boją sie nowych " cudów ";-)

pozatym nie wyobrażam sobie strokke u nas zimą ...wśród zasp sniegu i lasów :dry:
Nic nie wyczytałam jeszcze o jakims zimowym zabezpieczeniu do spacerówki :dry:

u mnie na lasy był rewelacyjny mutsiak :-) porostu czołg
ale to bylo dawno...
teraz juz nie uzywamy lasów :-D
pewnie masz racje co do stokke
takie wózdki jak obre auta - muszą znaleźć swojego klienta
ja jestem takim klientem ale za jakieś 700 pln :cool2::-p
Phil kosztował nas 400 Ł czyli jakieś 2000,
Mutsiak troche wicej ...
no i 2 maclerena parasolki po drodze....
wiec musialabym byc szurnieta, zeby skusić się na swoją zachcianke i wydać kolejne 400 Ł na kolejny wóz hehehe
matko jakie to wszystko pieknie drogie :baffled:

Dziewczyny, widzę mnóstwo dobrych opinii o x-landerze x1. Z tym, ze martwi mnie fakt, iż te wózki nie posiadają obrotowych kół przednich. możecie się wypowiedziec na temat funkcjonalności tych obrotowych kół - czy one są naprawde tak potrzebne - ja myślę głównie o wózku na spacery po lesie/parku.

dziewczyny jak ktoras jest zainteresowana mam do sprzedania wozek quick smart wrzucam pare zdjec
680885_3_d41d_s.jpeg

witam.
czy któraś z Pań ma jakieś wiadomości o wózku Chicco Trio Tour Four. podoba mi się i cena na allegro za całkiem nowy jest nienajgorsza. oglądałam go na "żywo" w sklepie i też wydał mi się całkiem ok. tylko jest tych wózków taki zalew, że niestety mam straszne wątpliwości. nie ma pompowanych kół tylko piankowe, dwa duże i dwa mniejsze. podoba mi się, że w gondoli można regulować kąt podparcia i że można ją zamontować w samochodzie. spacerówka wydaje się być bardzo obszerna. zarówno spacerówka jak i fotelik mają specjalne wkładki redukcyjne.
bardziej niż ten chicco podoba mi się Quinny Buzz ale mam wrażenie, że jest strasznie mały. gondola i spacerówka nie starczą chyba na długo. co do fotelika maxi cossi, który jest w zestawie to chyba nie mam zastrzeżeń.
czy ktoś używa któregoś z tych wózków i czy może coś o nich napisać? termin się zbliża a ja chciałabym wybrać tak żeby potem nie żałować.
katarzyna

Witam mam takie pytanie poniewaz szukam wozka z fotelikiem w dobrej cenie jaki jest warty uwagi?
Ja znalazlam cos takiego? Co o tym sadzicie? Ogladałam go w sklepie i bardzo mi przypadł do gustu. Moze ktos posiada taki? Prosze o jakies informacje odnosnie niezawodnosci itp.
HEBART - wózki dziecięce

reklama
Jednak kupilam ten wozek.
W slicznych czarno bialych kwiatach.:-)

Najwiekszym moim zdziwieniem byla jego cena 850 zlotych za wozek wykonany z aluminium i z fotelikiem. A co najciekawsze jego starannosc wykonania i solidnosc jak zapewnial sprzedawca w sklepie jest o wiele lepsza od produktow chinskich.

Narazie jestem bardzo zadowolona z zakupu i polecam Omege firmy Hebart wszystkim. :tak:

Do góry