reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wózki-zmiany wózkowe co mam i co planujemy kupić

reklama
Czesc:-)

przeglądam właśnie Wasz temat o wózkach i może któraś z Was chciałaby kupić wózek w stanie idealnym z zeszłego roku? Kupiłam go dla synka i używałam przez 7 miesięcy i max 2 razy w tygodniu. Jest rewelacyjny do podróży po nierównościach dzięki dużym pompowanym kołom. Wózek jest na paskach co tez wpływa na komfort jazdy - dzidzius sie nie budzi jak jedziemy po nierównej powierzchni. Nic sie nie tucze:-)
Nadaje sie i dla chlopca i dla dziewczynki. Tez uzywalam go w lecie jako głeboki i spełnił sie w 100% (ma wyciąganą gondolkę) a jako spacerówka na jesien i zimę idealny ponieważ jest ciepły a nie taki przewiewny jak spacerówki letnie.

Tu jest szerszy opis:tak: i kilka zdjęć ale moge dosłać więcej na życzenie:tak:

https://www.babyboom.pl/forum/sprze...ofunkcyjny-adbor-ring-max-stan-idealny-25239/

:-)Ja też zdecydowałam sie na X landera xt, szukałam bardzo długo i w końcu sie zdecydowałam. Zobaczymy jak sie sprawdzi, ale opinie ma naprawde dobre, więc i mnie może bedzie dobrze słóżył.

a ja mam Karolinkę, z firmy Matpol, dobry i taniusi i na dwuletniej gwarancji.

Pompowane koła, duże, na paskach, lekka konstrukcja. "cały" wózek w wersji głębokiej to 13 kg

a jak mówią moi szwagrowie: niebieski metalik, chromowane felgi, wspomaganie kierownicy (czyt. regulowana rączka), mocne klocki hamulcowe (4 samodzielne hamulce, plus tylni na osi), klimatyzacja (odpinana budka) i pojemny bagażnik (kosz na zakupy do 6 kg), cena :680zł:rofl2:

kurcze to rzeczywiście fajniusi macie wózek :-)
a ja nadal z tym zakupem jestem w lesie... ale do końca kwietnia chyba w końcu na coś się zdecyduje, hehe :-D

reklama
Witam kobitki.
Mam termin na maja.I już kopiliśmy wózeczek dla naszego maleństwa.
Wózek CASUALPLAY S4. Na początku nie chciałam trój kołowca ale jak przetestowałam go w sklepie to rewelacja.Lekki,zwrotny,dobrze wyważony środek ciężkości jeżeli chodzi o spacerówkę.I co było dla nas ważne spacerówka jest szeroka dziecko nie będzie wciśnięte w spacerówkę.Osobiście nie mogę patrzeć jak dzieci są upychane w spacerówki.Coś okropnego.Dziecko musi mieć swobodę ruchów.Ja polecam tą firmę pomimo że cena jest dość duża za komplet.
Pozdrawiam

Do góry