reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wózki-zmiany wózkowe co mam i co planujemy kupić

reklama
Czesc:-)

przeglądam właśnie Wasz temat o wózkach i może któraś z Was chciałaby kupić wózek w stanie idealnym z zeszłego roku? Kupiłam go dla synka i używałam przez 7 miesięcy i max 2 razy w tygodniu. Jest rewelacyjny do podróży po nierównościach dzięki dużym pompowanym kołom. Wózek jest na paskach co tez wpływa na komfort jazdy - dzidzius sie nie budzi jak jedziemy po nierównej powierzchni. Nic sie nie tucze:-)
Nadaje sie i dla chlopca i dla dziewczynki. Tez uzywalam go w lecie jako głeboki i spełnił sie w 100% (ma wyciąganą gondolkę) a jako spacerówka na jesien i zimę idealny ponieważ jest ciepły a nie taki przewiewny jak spacerówki letnie.

Tu jest szerszy opis:tak: i kilka zdjęć ale moge dosłać więcej na życzenie:tak:

https://www.babyboom.pl/forum/sprze...ofunkcyjny-adbor-ring-max-stan-idealny-25239/

:-)Ja też zdecydowałam sie na X landera xt, szukałam bardzo długo i w końcu sie zdecydowałam. Zobaczymy jak sie sprawdzi, ale opinie ma naprawde dobre, więc i mnie może bedzie dobrze słóżył.

a ja mam Karolinkę, z firmy Matpol, dobry i taniusi i na dwuletniej gwarancji.

Pompowane koła, duże, na paskach, lekka konstrukcja. "cały" wózek w wersji głębokiej to 13 kg

a jak mówią moi szwagrowie: niebieski metalik, chromowane felgi, wspomaganie kierownicy (czyt. regulowana rączka), mocne klocki hamulcowe (4 samodzielne hamulce, plus tylni na osi), klimatyzacja (odpinana budka) i pojemny bagażnik (kosz na zakupy do 6 kg), cena :680zł:rofl2:

kurcze to rzeczywiście fajniusi macie wózek :-)
a ja nadal z tym zakupem jestem w lesie... ale do końca kwietnia chyba w końcu na coś się zdecyduje, hehe :-D

reklama
Witam kobitki.
Mam termin na maja.I już kopiliśmy wózeczek dla naszego maleństwa.
Wózek CASUALPLAY S4. Na początku nie chciałam trój kołowca ale jak przetestowałam go w sklepie to rewelacja.Lekki,zwrotny,dobrze wyważony środek ciężkości jeżeli chodzi o spacerówkę.I co było dla nas ważne spacerówka jest szeroka dziecko nie będzie wciśnięte w spacerówkę.Osobiście nie mogę patrzeć jak dzieci są upychane w spacerówki.Coś okropnego.Dziecko musi mieć swobodę ruchów.Ja polecam tą firmę pomimo że cena jest dość duża za komplet.
Pozdrawiam

Do góry