reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wózki-zmiany wózkowe co mam i co planujemy kupić

aneteczka- ja tez chce x-landera ale xa, a wzielas caly komplet razem z fotelikiem, gondola i spacerówka?? Jesli mozesz to napisz ile dałas!
ja bede bral kolor czerwony :), tez mi sie strasznie te wozki podobaja

reklama
Musze się pochwalić kupiłam dziś wózek dla syneczka x lander xt w kolorze zielonym. Długo sie zastanawiałam jaki wybrać, padło na trójkołowca bo czytałam o nim same dobre opinie i moja szwagierka też go ma i sobie chwali.
Pani w sklepie miała go w promocyjnej cenie, podobno w okolicach marca kwietnia x landery maja strasznie pójść w górę bo wejdzie kolekcja 2009r. i jest dużo droższa. Więc sie zdecydowałam, bo mnie za bardzo nie robi różnicy czy z 2008r. czy 2009r.
Kochana, a kupowałaś ten wózek w sklepie czy przez internet?? Jeśli możesz to napisz ile zapłaciłaś? Ja chciałam kupić x lander xa i zastanwiam sie gdzie kupić. Boje sie troche przez internet ale tam zazwyczaj jest taniej... no i nie wiem czy cena 1395 (za gondole i spacerówkę) jest dobra czy można znaleźć jeszcze taniej ten wózek. Wiem że Twój jest innym modelem ale może masz ogólnie rozeznanie gdzie można kupić taniej...
A co do tej kolekcji 2009 to nie wiem czy dobrze zrozumiałam czy wtedy te same wózki bedą droższe??

PS no właśnie mnie też interesuje co napisała ankzoc czy kupowałaś też fotelik???
He he ja tez szykuje sie na czerwonego xa...

Ostatnia edycja:
ankzoc- ja kupiłam na razie tylko gondolke i spacerówkę nad fotelikiem będe sie zastanawiać póżniej, bo słyszałam że maxi cosi są bezpieczniejsze od x carów ale jeszcze musze troche zjeść ten temat.

katarzynka83-ja kupiłam w sie. Przez internet jakoś sie bałam. Wiem ze x landerki przez internet sa tańsze, ale na niektórych aukcjach widziałam jeszcze starsze modele niż 2008 i było napisane ze niby jest to model z 2008r.Poza tym jednak troszke kasy x landerki kosztują, wiec sie bałam. Ja dałam 1199zł-bo była promocja celem wyzbycia sie towaryu zeszłorocznego. W innym sklepie widziałam ten sam za prawie 1500zł. Pani w sklepie mówiłaze kolekcja 2009r. ma być droższa nawet w okolicach 1800zł, wejdą też ponoć jakieś nowe kolory, wózek jako taki ma sie ponoć nie zmienić.
Nie wiem czy trzeba tak na poważnie rady sprzedawcy słuchać wiadomo ich zadaniem jest wciśniecie towaru. Zdecydowałam sie bo była atrakcyjna cena, wózek fajny, a kolor nie ma dla mnie dużego znaczenia.

a ja jako ze nie moge sie zdecydowac na wozek i jak juz znajduje jakis co mi do gustu przypadnie to jest on dotepny tylko w innym miescie, wiec wypisze wszytsko co wozek miec musi dla mnie i bede zwiedzac wrocławskie sklepy moze cos sie znajdzie:-)
A moz wy znacie jakis dobry tani sklep we wro z art dzieciecymi??? ja slyszlam o ascot, baby maxx i hurtowni bajka - bylam tylko w ascot na razie

ankzoc- ja kupiłam na razie tylko gondolke i spacerówkę nad fotelikiem będe sie zastanawiać póżniej, bo słyszałam że maxi cosi są bezpieczniejsze od x carów ale jeszcze musze troche zjeść ten temat.

katarzynka83-ja kupiłam w sie. Przez internet jakoś sie bałam. Wiem ze x landerki przez internet sa tańsze, ale na niektórych aukcjach widziałam jeszcze starsze modele niż 2008 i było napisane ze niby jest to model z 2008r.Poza tym jednak troszke kasy x landerki kosztują, wiec sie bałam. Ja dałam 1199zł-bo była promocja celem wyzbycia sie towaryu zeszłorocznego. W innym sklepie widziałam ten sam za prawie 1500zł. Pani w sklepie mówiłaze kolekcja 2009r. ma być droższa nawet w okolicach 1800zł, wejdą też ponoć jakieś nowe kolory, wózek jako taki ma sie ponoć nie zmienić.
Nie wiem czy trzeba tak na poważnie rady sprzedawcy słuchać wiadomo ich zadaniem jest wciśniecie towaru. Zdecydowałam sie bo była atrakcyjna cena, wózek fajny, a kolor nie ma dla mnie dużego znaczenia.
No to myślę, że za dobrą cenę go kupiłaś! Widziałam, ze w wielu sklepach sa teraz przecenione x landery może faktycznie warto juz kupić wózek.
ankzoc, a Ty kiedy kupujesz?? Masz jakies upatrzone miejsce? No i w jakich cenach widziałaś tego x landera xa?? Ja najtaniej widziałam na razie za 1350...za gondole i spacerówkę i 1799 za zestaw gondola, spacerówka i fotelik... tyle że ja chyba też nie bede fotelika kupowac tej firmy... mam szanse na fotelik od brata...

katarzynak83- przez internet odpada, bo zauwazylam ze np maja stare gondolki jeszcze 2007 roku, a czasami zdazaja sie spaercowki starsze, wiem ze cena jest atrakcyjna, ale ja nie bede kupowala na pewno przez internet. Co do daty zakupu to szczerze nie wiem kiedy, bo na wózeczek maja dac moi rodzice, ale jesli okaze sie ze maja faktycznie tak podrozec to powiem im szybciej. Ja bede u nas kupowała, jest firmowy sklep x-landera, i nie ma problemu z serwisem itd, ale z tego co widziałam to spacerówka kosztuje 999 zł a sama gondolka 499, a fotelik cos w granicach 500 zł, w kazdym razie za caly zestaw wychodzilo ok 2 tys, ale zawsze mozna sie dogadac na jakis rabat!

Ja tez sie zastanawiałam czy kupić teraz czy poźniej, nie jestem przesądna ale zawsze:-)strzeżonego Pan Bóg strzeże, niemniej jednak sie zdecydowałam bo faktycznie boje sie że pójdą w góre, a na te 1800zł, bez fotelika mnie poprostu nie byłoby stać, teraz wyjdzie mi z fotelikiem mniej, x car w tym sklepie co ja kupiłam wózeczek kosztuje 467zł.

dziewczyny, mam głupie pytanie ale jak Wy rozpoznajecie że gondola albo spacerówka jest starsza niż z 2008 roku?? Jak mozna to poznać? Czy w tych skepach internetowych piszą o tym przy sprzedaży wózka??

katarzynka83 nie piszą, a jak piszą to tyle że jest z 2008r. a na s\zdjeciu jest starsza gondola. ta jest z 2008r.
x-1-11-17.jpg

reklama
w sklepach internetowych pisza , ze jest najnowasza gondolka, ale ja wiem ze to stara, nowe gondolki w srodku wylozone sa takim materialem z logo x-landera, a te stare takim szarym a i na przykryciu gondolki jest znaczek x-landera i maja jeszcze taka jakby mala torebeczke z przedu, ale co do tego nie jestem pewna. Ale wiem, ze te stare sa mniuejsze od tych nowych gondolek
ale weszlam teraz na strone x-landera i od lutego maja wejsc jakies limitowane kolekcje! ciekawe jak beda wygladac, pamietacie ta ostatnia limitowana kolekcje taka czerwona ferrari, fajna byla

Do góry