reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wózki-zmiany wózkowe co mam i co planujemy kupić

A ja bede potrzebowala podwojnego bo Viki jest jeszcze za mala aby wszedzie sama chodzic,to moje typy tylko ze ten pierwszy wydaje mi sie za ciezki a ten drugi ma troche za male kola....

reklama
hej
high trek-caly komplet teraz kosztuje kolo 1000chf czyli jakies 2790pln bo frank tak wysoko stoi 2,71pln-CHF
jakies pare miesiecy temu frank stal 2,0pln wiec wtedy wszystko bylo naprawde tanie teraz kurs jest wysoki i w zwiazku z tym ceny sa mniej wiecej takie jak w Polsce bo normalnie jest tu taniej jezeli chodzi o rozne sprzety.....ubranka jednak znajduje conowo zwlaszcza tych francuskich firm bo tu sa uwzane za najlepsza jakosc...myslelam zeby jechac do francji -blisko mam,bo tam jest niby taniej i wiekszy wybor jezeli chodzi o produckty dzieciece ale euro tez stoi wysoko wiec nie sadze ze bedzie specjalnie taniej.

A ja bede potrzebowala podwojnego bo Viki jest jeszcze za mala aby wszedzie sama chodzic,to moje typy tylko ze ten pierwszy wydaje mi sie za ciezki a ten drugi ma troche za male kola....
Beatko moj oli bedzie miał 2 latka jak sie mała urodzi i zastanawiałam sie nad buggypod- fajna dostawka do wózka zawsze mozna ją złożyć zerknij to stronka z nim jest nawet prezentacja filmikowa http://www.buggypod.pl/

Ostatnia edycja:
patusia- zaje fajny pomysl... sopko swietne rozwiazanie... moj bedzie mial ponad 4 lata wiec jedynie podstawka na kuleczkach doczepiana... ale dla mniejszych malcow superanckie...

Mamusie mam dwa pytania . Jak się sprawują wózki trójkołowe, zastanawiam się nad Quinny ? A firmy Graco i Maxi Cosi , to są nasze czy zagraniczne ? Z góry dziękuję za odpowiedź :-)

reklama
Musze się pochwalić kupiłam dziś wózek dla syneczka x lander xt w kolorze zielonym. Długo sie zastanawiałam jaki wybrać, padło na trójkołowca bo czytałam o nim same dobre opinie i moja szwagierka też go ma i sobie chwali.
Pani w sklepie miała go w promocyjnej cenie, podobno w okolicach marca kwietnia x landery maja strasznie pójść w górę bo wejdzie kolekcja 2009r. i jest dużo droższa. Więc sie zdecydowałam, bo mnie za bardzo nie robi różnicy czy z 2008r. czy 2009r.

Do góry