To ja zacznę
Będziemy kupować Bebecar Ip-Op. Naoglądaliśmy się mnóstwa wózków, ale ciągle coś nam w nich nie pasowało. Zobaczyliśmy ten i no cóż, miłość
Bebecar Ip-Op:
PLUSY:
- jest dość lekki
- ma pompowane koła
- składa się i rozkłada w 5s
- blokady kół przednich są wysoko i nie trzeba rąk brudzić dotykając jakiegoś pstryczka nisko
- super amortyzacja
- gondolka ma 8 ustawień pod plecy
- odpowiednia regulowana wentylacja w gondolce; spód piankowy (teraz rodzimy na jesień to się może tak nie przyda, ale my bierzemy wózek dla kolejnych dzieci również)
- super łatwy montaż nosidełka/fotelika, gondoli i spacerówki (montaż w obie strony)
- spacerówka ma możliwość jazdy na płasko i 4 ustawienia siedzenia
- spacerówka ma zabezpieczone materiałem (jakimś plastikowym) miejsca łatwo się brudzące, dla mnie bomba
- gondolka ma bezszelestnie kładzioną budkę
- rączka do prowadzenia wózka jest odpowiednio regulowana (jestem niska - 161cm, a sporo wózków ma dla mnie za wysoko rączki)
- jest śliczny
- łatwo się go prowadzi jedną ręką
- bardzo skrętny
- łatwo zamontować moskitierę do gondolki i spacerówki
- ma duży kosz na zakupy (5kg)
MINUSY:
- nie widzę żadnego na razie
---
Ten model, ale dużo starszą wersję ma siostra L, strasznie chwaliła, tę firmę ma moja koleżanka i też zachwalała. Po obejrzeniu dokładnie wszystkiego zachwalamy i my
Będziemy kupować Bebecar Ip-Op. Naoglądaliśmy się mnóstwa wózków, ale ciągle coś nam w nich nie pasowało. Zobaczyliśmy ten i no cóż, miłość
Bebecar Ip-Op:
PLUSY:
- jest dość lekki
- ma pompowane koła
- składa się i rozkłada w 5s
- blokady kół przednich są wysoko i nie trzeba rąk brudzić dotykając jakiegoś pstryczka nisko
- super amortyzacja
- gondolka ma 8 ustawień pod plecy
- odpowiednia regulowana wentylacja w gondolce; spód piankowy (teraz rodzimy na jesień to się może tak nie przyda, ale my bierzemy wózek dla kolejnych dzieci również)
- super łatwy montaż nosidełka/fotelika, gondoli i spacerówki (montaż w obie strony)
- spacerówka ma możliwość jazdy na płasko i 4 ustawienia siedzenia
- spacerówka ma zabezpieczone materiałem (jakimś plastikowym) miejsca łatwo się brudzące, dla mnie bomba
- gondolka ma bezszelestnie kładzioną budkę
- rączka do prowadzenia wózka jest odpowiednio regulowana (jestem niska - 161cm, a sporo wózków ma dla mnie za wysoko rączki)
- jest śliczny
- łatwo się go prowadzi jedną ręką
- bardzo skrętny
- łatwo zamontować moskitierę do gondolki i spacerówki
- ma duży kosz na zakupy (5kg)
MINUSY:
- nie widzę żadnego na razie
---
Ten model, ale dużo starszą wersję ma siostra L, strasznie chwaliła, tę firmę ma moja koleżanka i też zachwalała. Po obejrzeniu dokładnie wszystkiego zachwalamy i my
Ostatnia edycja: