reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki, wózeczki

Xmam a Ty jak w końcu z tym wózkiem?

No mój czeka na mnie żebym go odebrała,nowy Bebetto Torino,podoba mi się bardzo,ale miałąm kryzys,im częściej patrzyłąm na niego w necie tym mniej mi się podobał :rofl2: Ale już jest i tak zostanie :tak: To ten Wózek wielofunkcyjny Bebetto Torino 2015 (spacerówka + gondola+ fotelik Mars+ adapter) GRATIS KURIER [id20568] - 1649 zł : DINO - najlepsze wózki dziecięce, meble, foteliki samochodowe, Dino wózki Sklep

reklama
Bardzo ładny jest. Ja też miałam kryzys dlatego dopytuje bo ja też nie zmieniłam zdania i mam ten co zamówiłam.
Mój jest granatowo biały a ostatnio zaczęły mi się podobać te szare. No i wydaje mi się ogromny. Strasznie wysoki i długi, nie wiem czy ja będę widziała gdzie idę ;p W sklepie wydawał się mniejszy. No nic. Kupiłam taki (a właściwie rodzice dali kasę), tani nie był więc teraz muszę już tylko zachwalać :D Także tego, myślę że lepiej wybrać nie mogliśmy ;]

Ha dzwonili ze sklepu wózek w poniedziałek do odbioru :) i jeszcze udało mi się zmienić foteliki. Bierzemy jednak maxi cosi Cabrio. Widziałam ostatnio w szpitalu te be safe z maluchem i bardzo mi się nie podobało jak w nich dziecko leży. Będziemy musieli tylko 250zł dopłacić no i kolor będzie szary pasujący do wózka. Chyba już ja kolejna wzięłam szare mc ;)

Wysłane z mojego LG-D390n przy użyciu Tapatalka

Bardzo ładny jest. Ja też miałam kryzys dlatego dopytuje bo ja też nie zmieniłam zdania i mam ten co zamówiłam.
Mój jest granatowo biały a ostatnio zaczęły mi się podobać te szare. No i wydaje mi się ogromny. Strasznie wysoki i długi, nie wiem czy ja będę widziała gdzie idę ;p W sklepie wydawał się mniejszy. No nic. Kupiłam taki (a właściwie rodzice dali kasę), tani nie był więc teraz muszę już tylko zachwalać :D Także tego, myślę że lepiej wybrać nie mogliśmy ;]

No właśnie ja też napatrzyłąm się że wszyscy teraz szare i dlatego kryzys miałam,ale doszłam do wniosku że mój będzie jedyny w swoim rodzaju :tak::-) jeszcze u siebie w mieście nie widziałam takiego :-)

Nie martw się xmam, mój też nie szary tylko czarno-czerwony (czerwień taka jebu twoju mać- na zdjęciach wydawała się mniej intensywna).

Widzę że kryzysy wozkowe :-) ja od tygodnia mam wózek i próbuje się przekonać do koloru... W sklepie i przed sklepem piękny szaro turkusowy, cudeńko. Postawiliśmy go w domu wieczorem zapalamy światło iiii? Turkus zmienił się w niebieski, ze trzy dni chodzilam wściekła... Jednak nadal sprawdzam i w świetle dziennym jest turkusowy. Nie wiem co to za kolor że aż tak reaguje na barwę światła :p w każdym bądź razie i tak zostanie bo ma wszystko co chcieliśmy a pozostałe kolory są tragiczne. Przecież spacerować będę w dzień a wtedy jest taki jak trzeba haha :p

Wiecie co... Ja teraz też żałuję, że nie wzięłam szarego. I w ogóle mogłam jednak wziąć inny...

To chyba naturalne zjawisko. :-)

Dziewczyny jednak nam się odmieniło i będzie 2w1, najwyżej latem zepchniemy i kupimy spacerówkę.

Możecie mi coś powiedzieć o quinny mood ? Jeździła któraś ? Jak składanie, rozkładanie, teren ?

Chyba, że coś mi polecicie jeszcze fajnego :-)

Dziewczyny jednak nam się odmieniło i będzie 2w1, najwyżej latem zepchniemy i kupimy spacerówkę.

Możecie mi coś powiedzieć o quinny mood ? Jeździła któraś ? Jak składanie, rozkładanie, teren ?

Chyba, że coś mi polecicie jeszcze fajnego :-)

Od quinny mood bardziej podoba mi się mima xari [emoji6] Świetne też są wózki stokke, jeśli Cię stać. Ja pożałowałam... [emoji6]

reklama
Dbdg- jeździłam xari - lepiej niż stokke się prowadzi ale jest mini spaceròwka, max do roku przy dużym dziecku. Stokke chwiejny jak dla mnie....aczkolwiek desingersko i ieden i drugi są spokko ;)

Do góry