reklama
ja mam maxi cosi, ale Mura, i moj ma pompowane koła i jest lekki
u nas tez bardzo czesto jest tak, ze maly choruje w najmniej odpowiednich momentach zdrowka dla coreczki
Mura już mi się spacerówka nie do końca podoba. Taka za duża mi się wydawała...
Mura już mi się spacerówka nie do końca podoba. Taka za duża mi się wydawała...
aha. ja mam starsza wersję, wiec troche sie rozni, mi sie w sumie bardziej ta moja podoba niz ta najnowsza, ja mam taka https://www.google.pl/search?q=mura...VUGkIEzyM:&usg=__x7p40Z0IS8Xm5JHHzJp7V-17HCY=
aha. ja mam starsza wersję, wiec troche sie rozni, mi sie w sumie bardziej ta moja podoba niz ta najnowsza, ja mam taka https://www.google.pl/search?q=mura...VUGkIEzyM:&usg=__x7p40Z0IS8Xm5JHHzJp7V-17HCY=
Ona nie jest brzydka, jest spoko, ale przy elei jest jednak sporo większa... No i elea składa się naprawdę do mikro rozmiarów.
Ona nie jest brzydka, jest spoko, ale przy elei jest jednak sporo większa... No i elea składa się naprawdę do mikro rozmiarów.
no faktycznie super sie sklada ja jej na zywo nigdy nie widzialam, zawsze mi sie wydawalo, ze Mura jest malutka
Julisia
Fanka BB :)
Co do wózka to mam po Mili (przy drugiej mialam podwojny wozek p&t ktory uwielbialam i teraz żałuję ze go oddalam). Mamy xlandera xa, duzy, świetnie sie prowadzi co do wagi to jak na ten rozmiar nie jest przesadnie ciężki. Ale zakładam ze nim to tylko gondole będę używać. Jak przyjdzie czas na spacerowke to kupię coś lekkiego i latwo skladanego a spacerowki z xlandera bede uzywac przy domu tak zeby nie musiec jej skladac i do bagażnika pakować. Musze przynieść juz do domku wozek i go przygotować moze wtedy sie troche uspokoje.
z wozkow typu parasolka ten za mna chodzi ..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE 2015 - sklep internetowy: BABYZEN YOYO - składany jedną ręką wózek spacerowy (5,8kg)
Julisia
Fanka BB :)
So-happy mialam p&t Explorer, chyba tak sie nazywa. Wozek dosc spocyficzny, zwłaszcza gondola. Ale dzieki temu wozkowi z dwojka dzieci rok po roku (Mili miala 16miesiecy jak sie Eli urodzila) bylam całkowicie samowystarczalna. Wszędzie dojechalam, do auta się wpakowalam bez problemu. Najfajniej sprawowal sie jako podwójna spacerowka, mimo 3kol stabilny i dobrze sie prowadzil. Latwo i szybko skladany/rozkładany. Bardzo bylam z niego zadowolona.
reklama
z wozkow typu parasolka ten za mna chodzi ..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE 2015 - sklep internetowy: BABYZEN YOYO - składany jedną ręką wózek spacerowy (5,8kg)
ja pozniej chce taki:
WÓZEK SPACEROWY STOCKHOLM STROLLER kolor BIAŁY firmy ELODIE DETAILS - Sklep dla dzieci Butik Smyka, wózki dziecięce, foteliki samochodowe
Podziel się: