reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wózki, wózeczki

Eli taka butelkowa zieleń z futerkiem?
Tez mi sie podobał, ale juz mam takie "zboczenie" ze staram sie unikać wszystkiego co moze gromadzić kurz (przez alergie G). Ciekawe czy jakiś sklep ma to futerko na wystawie, bo ja sie nie spotkałam z nim :(

reklama
a to może ja jakiś inny widziałam? Ale na pewno to był xlander taki zielony z futerkiem. Torba miała te futerko na stałe ale torbę można odpiąć i zostawić w domu. Z resztą teraz jak widzę babeczki z wózkami na spacerach to przeważnie tej torby nie mają. A w tym xlanderze jedna rzecz mi się w spacerówce nie podobała ale może to kwestia umiejętności obsługi - jakoś ta budka mi brzydko wisiała. Nie wiem czy ja tam coś źle robiłam i dało się to jakoś schować no ale ten tył tak nieestetycznie wisiał.

dbdg bardzo fajny wózek ,fajnie się składa, tylko tak jak eli piszę na równe tereny,
na nierównościach strasznie nim trzepie,

reklama
dbdg no właśnie ja też szukałam lekkiego, ale na pompowanych kołach takich nie ma, więc nasz też będzie na piankach, dzieci lubią telepanie przecież. A jaki kolor wybrałaś??

Czarny. Od zawsze wiedziałam, że chcę czarny wózek i nawet się nad kolorem nie zastanawiałam. :-)
Moja szwagierka jak usłyszała, że chcę czarny to omal nie zemdlała... :-D

Dokładnie. Na pompowanych to już są duże, a mi zależało, żeby był mały i delikatny. Jeszcze x-lander xpulse chyba był w miarę, ale babeczka w sklepie mi powiedziała, że maxi cosi o niebo lepszy.

Do góry