reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki, wózeczki

Ależ fajne fury na tapecie :)

Xmamuśka- no to już macie z głowy! Wygląda solidnie mi to ten miętowo- zielono-szary w oko wpadł ale ja zboczenie mam na ten kolor latem ;)

Kasia- śluczne te groszki i moim zdaniem uniwersalne :)

reklama
Dzięki Buba czytałąm opinie i nie spotkałam się jeszcze z negatywną :) a więc jestem zadowolona bardzo :) i kolor właśnie ten miętowo - zielony mi się bardzo podoba,choć chciałą bym jeszcze zobaczyć na żywo ten z niebieskim,ale na dzień dzisiejszy ten właśnie zielony chcemy

dopiero zajrzalam na ten watek, bo jednak zdecydowalam sie na zakup wozka rok po roku, oczywiscie narazie tlyko patrze, zakup planuje jakos latem, a teraz pytanko do was, czy ktoras z was tez kupuje taki wozek, a jesli tak to moze sie podzieli ze mną jaki? bo ja zupelnie nie mam pojecia :/

Dolga, ja już pisałam, że Bugaboo Donkey Duo planuję. Ale ostateczną decyzję podejmę we wrześniu bo jak się okaże, że Hania już nie będzie tak uzależniona od wózka to do mojego dokupię dla Niej tylko podstawkę na kółkach... zawsze 6 tyś. w kieszeni zostanie :p

reniam no spytałam :)

Annie jeju ale strasznie szeroki ten wozek, ja chyba wolałabym taki jeden z drugim, a chyba i cena tego wozka powalająca co? ogolnie to fajny, Twoja Hania jest pol roku starsza od mojego to byc moze u was bedzie lepiej, ale ja przemyslalam sytuacje i moj to jednak tak sobie śmigał nie bedzie

A ja wybrałam Teutonia Cosmo ostatecznie.
Cieszę się, że mam to za sobą. Dobrnęłam już do momentu, że oglądanie wózków w ogóle nie było przyjemne i pojawiały się myśli "niech ktoś to wybierze za mnie":)

reklama
:) ja nie kupuje wozka rok po roku, ale mialam pare lat temu dla moich starszych chlopakow: Phil&Teds Sport kolor zieloniutki. Różnica wieku to 15 miesiecy. Wozek polecam w 100%. Oczywiscnie mialam do czynienia tylko z takim wozkiem, nie mam porownania z innymi. Bardzo dlugo nam sluzyl (czasem nawet 3 dzieci na raz nim jechalo, ale to juz sztuka prowadzenia wozka no i ten ciezar... Wozek byl kupiony jako uzywany w UK i nadal nadaje sie do wozenia dziaciaczkow. Teraz potrzebuje "normalny" wozek juz dostaje szalu od patrzenia na monitor na te rozne przerozne wozki, wozeczki, wozkunie :( Do sklepow, zeby zobaczyc, wybrac na zywo mam daleko, termin na poczatek sierpnia a co chwile cos nowego wpada mi w oko.

Do góry