My byliśmy wczoraj oglądać wózki i stanęło ma Delti Amelis Pro. Chociaż mi się bardziej podobał Basic bo jest lżejszy ale Pro jest dużo praktyczniejszy i w końcu stanęło na nim. Poluję tylko na jakiś fajny kolor bo u nich są serie limitowane i nie ma już takiego jak chcę.
reklama
szczesliwa.4
Fanka BB :)
Zaczęłam się coraz bardziej zastanawiać nad zakupem emmaljunga mondial duo combi. Ogólnie jak tutaj przyjechałam, to tych wózków było pełno. Nie podobały mi się, bo wszystkie były czarne. no i ten stelaż taki starodawny. Jak zobaczyłam skórzaną, białą gondolę w tym wózku to się zakochałam. Nie przeszkadzał mi już stelaż. Spacerówka też średnio mi się podoba, ale dla tej gondoli mogłabym wiele znieść ;-) Jeszcze go nie dotykałam, ale w sklepie sprawdzałam teutonia elegance. Podobny wózek i naprawdę fajnie się nim jeździło mimo braku skrętnych kół. Jak tak patrzę na ten wózek, to mam wrażenie, że jednak jest wart swojej ceny. Miałam kupić tylko gondolę do xlandera, koszt 400-600 zł, a używana emma 2-3 tys. Różnica ogromna.
Edit
Widziałam wczoraj wózek w sklepie. I mam mętlik w glowie. Gondola super, jeździ się fajnie, podbija też.
Wózek widać ze dopracowany, mocny. Gdybym miała w planach więcej dzieci w najbliższym czasie to bym go wzięła. A teraz już sama nie wiem. Jak go nie kupię to na pewno jak będę mijac go na mieście to będzie mnie w serduchu ściskac :-)
Edit
Widziałam wczoraj wózek w sklepie. I mam mętlik w glowie. Gondola super, jeździ się fajnie, podbija też.
Wózek widać ze dopracowany, mocny. Gdybym miała w planach więcej dzieci w najbliższym czasie to bym go wzięła. A teraz już sama nie wiem. Jak go nie kupię to na pewno jak będę mijac go na mieście to będzie mnie w serduchu ściskac :-)
Ostatnia edycja:
My zdecydowani na 90% na ten wózek i kolor z miniaturki Malachit MEGA ZESTAW WÓZEK DZIECIĘCY RIKO NANO 3w1+5xGRATIS (5103172595) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
sysia87ami2011
Xmamuska swietny ten wozek
K
kasia290514
Gość
Dziewczyny pomóżcie. Co myślicie o tym wózeczku http://allegro.pl/showitem/description/5307943129.html wzór LK5
Bardziej pasuje dla chłopca czy dziewczynki? :-)
sysia87ami2011
Kasia bardzo fajnie sie prezentuje i wydaje sie byc fajny
Dziewczyny pomóżcie. Co myślicie o tym wózeczku http://allegro.pl/showitem/description/5307943129.html wzór LK5
mi się kolorystycznie bardzo podoba,myłśe że pasuje i dla chłopca i dziewczynki
K
kasia290514
Gość
Mnie urzekły bardzo te kropeczki:-) i wydaje mi sie mniej brudzący skoro w ciemnych kolorach jest.ale to moja pierwsza ciąża i wybór pierszego wózka w życiu a jasniejsze brudzą się ? Bo napewno z czasem użytkowania troszkę napewno. Czy ładnie to się spiera?
Jestem naprawde niedoświadczona;-(
Jestem naprawde niedoświadczona;-(
reklama
Też mi się wydaje, że ten kolor i dla dziewczynki i dla chłopca jest idealny
Podziel się: