reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki, wózeczki...

agulalula zakochałam się w tym wózeczku. Świetnie wygląda ten jeans ciekawe czy na żywo też tak się prezentuje :), ale póki co odstrasza mnie cena szczególnie za wersję 2w1 i waga :szok:

reklama
Boziu dobrze ze jestten watek,bo na razie zero pojecia jaki kupic...
co do teutonii to tez slystzalam ze jest super, musze po sklepach pochodzic.....

ja mam tenwozeczek graco quatro tue the lux
graco.jpg

i ten podwojny
duodeal-tandam-red-mars.jpg safety 1 st

dziewczyny ja wam powiem jedno, mnie przerażaja ceny tych wózków....
to jest szok...... mi jest najzwyczajniej w swiecie szkoda wydac tyle kasy! prawie 2 tysiące za wózek ??? szok!
ja znalazłam ekstra za 1400 zł juz z fotelikiem, ale i tak sie waham bo widzialam i takie po 800 zł..... wiem ze ważna jest jakos , ale szczerze to czasami te ceny w własciwie w wiekszosci na jakośc sie nie przekładaja.....

Nigdy sknera nie bylam, i na siebie lubialam duzo wydac, ale odkad jestem w ciąży cos mi na mózg padło i szkoda mi każdego grosza bo zaraz przeliczam, ze to by mi starczylo jeszcze na łożeczko,albo na to czy na tamto.... naprawde zdzieraja kase z przyszłych rodziców....

Marzenixx masz rację, dlatego ja pooglądam, pojeżdzę w sklepie, a kupię najprawdopodobniej używany;) Jak trafi się na dobrą okazję to można za 1/3 ceny kupić.

Marzenixx masz rację, dlatego ja pooglądam, pojeżdzę w sklepie, a kupię najprawdopodobniej używany;) Jak trafi się na dobrą okazję to można za 1/3 ceny kupić.
tez bym taki chetnie kupila, ale ze tak powiem od obcych ludzi jakos nie bardzo mi sie widzi kupowac, ale od znajomych chetnie sama bym kupila, ale akurat wszystkie dzieciate i wózki pozajmowane na najblizszy rok hehe, siostra za darmo by mi oddala ale jak ja urodze to akurat jej sunus bedzie dopiero w spacerówce smigal wiec niestety musze kupic, ale postaram sie wybrac jakis w rozsądnej cenie :)

Marzenixx ja mam te same odczucia patrząc na ceny wózków. Nie ukrywam że liczę troszeczkę na dziewczynkę i wtedy będzie wózek od siostry, a jak chłopiec to .... będzie ciężki orzech do zgryzienia. Co prawda znajomi mają do sprzedania wózek taki uniwersalny więc dla chłopca jak znalazł ale krzyknęli sobie 1200 zł i to po dwójce dzieci :szok: Właśnie tak oczy zrobiłam jak usłyszałam tą cenę, ale tłumaczenie ich było ze dali ponad 3tyś. :szok:

neila to pięknie Ci krzykneli -fajni znajomi:-D.Spacerówka po 2 dzieci to pewnie dobita pięknie :tak:Przecież w spacerówce wozi się dzidzie około 2- 2.5 roku ja wózek spacerowy po 1 dziecku odstawiłam na śmietnik :tak:bo niewyobrażałam sobie komuś go wogóle sprzedać -bo przecież spacerówka 5 lat nie wytrzyma chyba ,że to jakiś czołg:-D

reklama
karolaola mutsy urban rider ma skrętną tylną oś i podobno też się super sprawdza. Ale 4rider też może być:) zobaczę co się trafi:)

LANA mi też się podobają czarne wózki ale mój M. powiedział,że dziecka do trumny nie włoży. A miał się nie wtrącać:)

Do góry