reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki, wózeczki...

jesli chodzi o x-landery to mi sie wydaje ze zdjeica dosc dokladnie odzwierciedlaja rzeczywistosc, mój volcano wyglada dokladnie jak na zdjeciach

reklama
mucha pokaż zdjęcia wózia...
malamii widziałam kolor rocky, ale to chyba nie jest nowy kolor. Jeśli chodzi o amethyst i desert to w sklepie mi powiedzieli, że poprostu jeszcze ich nie mają. Najszybciej koło maja się ich spodziewają. Ale po obejrzeniu tego jednego kolorka jestem zdania jak devi, że zdjęcia świetnie oddają ich rzeczywisty kolor...

karolaola, dawałam kiedyś linka z nim, a poza tym moje aparaty wiedzą kiedy mają przestać działać, żeby mąż mi zdjęć w ciąży nie robił :D jeden zepsuty, a z drugiego Li wzięła baterię i pojęcia nie mam gdzie wcisnęła :)

mucha-gratuluję zakupu szkoda,że nie masz jak wstawić fotek,ale pamiętam jak wyglądał bo pokazywałaś na stronce w necie.
Zakupy co raz to większe dziewczęta widzę robimy,trzeba się sprężać bo czasu nam już nie wiele zostało a przecież w 8 i 9 mieś. w upałach to chyba żadnej znas nie będzie się chciało po sklepach biegać:tak:

Byłam w sklepie z wózkami. I moim faworytem jest Mutsy Transporter. Super się prowadzi, leciutki, nowoczesny design. Problem piankowych kół się rozwiązał, bo jest możliwość zakupienia na tył kół pompowanych. Tylko mojemu A. nie wiem czemu się nie podoba:-(
Co do Graco to też jest ciekawy, ale wizualnie bardziej skłaniam się ku Mutsy.
Co do spacerówek kubełkowych, to nieprawdą jest że dziecku jest w niej niewygodnie. Takie spacerówki zapewniają lepsze krążenie krwi podczas snu maluszka i chronią przed zimnem nerki.
Mój I typ Quinny Buzz odpada ze względu na wagę i rozstaw kół niestety..

szuszu ja tez na zywo mutsy ogladałam i tez mi sie bardzo podoba, ale powiedz mi czy nie ma za małej gondoli jak na zime?? bo ja właśnie taki feler tylko widze w tych wózkach....

reklama
Do góry