reklama
mucha pokaż zdjęcia wózia...
malamii widziałam kolor rocky, ale to chyba nie jest nowy kolor. Jeśli chodzi o amethyst i desert to w sklepie mi powiedzieli, że poprostu jeszcze ich nie mają. Najszybciej koło maja się ich spodziewają. Ale po obejrzeniu tego jednego kolorka jestem zdania jak devi, że zdjęcia świetnie oddają ich rzeczywisty kolor...
malamii widziałam kolor rocky, ale to chyba nie jest nowy kolor. Jeśli chodzi o amethyst i desert to w sklepie mi powiedzieli, że poprostu jeszcze ich nie mają. Najszybciej koło maja się ich spodziewają. Ale po obejrzeniu tego jednego kolorka jestem zdania jak devi, że zdjęcia świetnie oddają ich rzeczywisty kolor...
mucha_nie_siada
Fanka BB :)
karolaola, dawałam kiedyś linka z nim, a poza tym moje aparaty wiedzą kiedy mają przestać działać, żeby mąż mi zdjęć w ciąży nie robił jeden zepsuty, a z drugiego Li wzięła baterię i pojęcia nie mam gdzie wcisnęła
LANA
mucha-gratuluję zakupu szkoda,że nie masz jak wstawić fotek,ale pamiętam jak wyglądał bo pokazywałaś na stronce w necie.
Zakupy co raz to większe dziewczęta widzę robimy,trzeba się sprężać bo czasu nam już nie wiele zostało a przecież w 8 i 9 mieś. w upałach to chyba żadnej znas nie będzie się chciało po sklepach biegać
Zakupy co raz to większe dziewczęta widzę robimy,trzeba się sprężać bo czasu nam już nie wiele zostało a przecież w 8 i 9 mieś. w upałach to chyba żadnej znas nie będzie się chciało po sklepach biegać
Byłam w sklepie z wózkami. I moim faworytem jest Mutsy Transporter. Super się prowadzi, leciutki, nowoczesny design. Problem piankowych kół się rozwiązał, bo jest możliwość zakupienia na tył kół pompowanych. Tylko mojemu A. nie wiem czemu się nie podoba:-(
Co do Graco to też jest ciekawy, ale wizualnie bardziej skłaniam się ku Mutsy.
Co do spacerówek kubełkowych, to nieprawdą jest że dziecku jest w niej niewygodnie. Takie spacerówki zapewniają lepsze krążenie krwi podczas snu maluszka i chronią przed zimnem nerki.
Mój I typ Quinny Buzz odpada ze względu na wagę i rozstaw kół niestety..
Co do Graco to też jest ciekawy, ale wizualnie bardziej skłaniam się ku Mutsy.
Co do spacerówek kubełkowych, to nieprawdą jest że dziecku jest w niej niewygodnie. Takie spacerówki zapewniają lepsze krążenie krwi podczas snu maluszka i chronią przed zimnem nerki.
Mój I typ Quinny Buzz odpada ze względu na wagę i rozstaw kół niestety..
Marzenixx
aniołek 14.12.09 [*]...
szuszu ja tez na zywo mutsy ogladałam i tez mi sie bardzo podoba, ale powiedz mi czy nie ma za małej gondoli jak na zime?? bo ja właśnie taki feler tylko widze w tych wózkach....
kasiagie
ja bez cienia wątpliwości mogę polecić ten wózeczek: ZOBACZ Arti Sunny - ale cena - wysyłka natychmiast (1535274105) - Aukcje internetowe Allegro , zresztą same zobaczcie pozytywne opinie. w wyborze wózka kierowałam się przede wszystkim ceną oraz solidnością, te cechy ten wózeczek ma
reklama
te gondole to chyba w większości wózków mają podobny rozmiar....
Też mi się tak wydaje, poza tym te gondole są stworzone dla dzieci do 6 miesiąca życia i wydaje mi się, że takich przypadków że dzieci się nie mieszczą jest 1%;-)
Podziel się: