reklama
malgosia_76
Fanka BB :)
No tez mi tak sie zdawało, ale kobieta zmienną jest
Orzech
tak Doxa, chcialam,
ale jak zobaczylam jak jezdzi sie na tych malych plastikowych kolkach i jak pomyslalam, ile ja spaceruje to odechcialo mi sie malych plastikowych kolek
Tyle ile potrzeba podniesc ten wozek do bagaznika, to on nie musi byc lekki
Tak wiec stoje otworem na Twoje komentarze
ale jak zobaczylam jak jezdzi sie na tych malych plastikowych kolkach i jak pomyslalam, ile ja spaceruje to odechcialo mi sie malych plastikowych kolek
Tyle ile potrzeba podniesc ten wozek do bagaznika, to on nie musi byc lekki
Tak wiec stoje otworem na Twoje komentarze
Doxa
Orzeszku pooglądaj jeszcze te niemieckie - one są super! Moja główna uwaga do nich to niestety CENA, w Polsce i'coo kosztują grubo powyżej 2000zł (goła spacerówka!) no i druga uwaga, przednie koła po zablokowaniu skrętnej osi mają spore luzy i wózek sprawia wrażenie "rozklekotanego".
malgosia_76
Doxa,
Ty to powinnas portal ekspercki założyć. Miałabyś co robić : :laugh:
Ty to powinnas portal ekspercki założyć. Miałabyś co robić : :laugh:
Teddy
Październikowa mać
Orzech pisze:Tak wiec stoje otworem....
ja nogami, ale tam w tym Berlinie to pewnie nie takie rzeczy sie dzieja.... :
malgosia_76
;D ;D
no i się poplułam ;D ;D
no i się poplułam ;D ;D
Orzech
:laugh: ja wiedzialam ze Teddy cos wymysli z tym otworem.
a wracajac do wozkow....Doxa kazda Twoja uwaga jest bardzo wazna, bo Ty na prawde ekspertem sie stalas
Roznica miedzy i'coo a mutsy jest jeszcze w ciezarze.
Pani wsklepie powiedziala, ze Platon wazy 29kg a mutsy 15.5.....te 29 kg to chyba jakas super ciezka wersja, moze z zakupymi :laugh: nie wiem, ale juz jak sie spojrzy na ramy to widac ze i'coo ma na sobie wiecej.
Ale przejde sie kiedys i porownam sama.
a wracajac do wozkow....Doxa kazda Twoja uwaga jest bardzo wazna, bo Ty na prawde ekspertem sie stalas
Roznica miedzy i'coo a mutsy jest jeszcze w ciezarze.
Pani wsklepie powiedziala, ze Platon wazy 29kg a mutsy 15.5.....te 29 kg to chyba jakas super ciezka wersja, moze z zakupymi :laugh: nie wiem, ale juz jak sie spojrzy na ramy to widac ze i'coo ma na sobie wiecej.
Ale przejde sie kiedys i porownam sama.
reklama
Doxa
Orzech jaki ze mnie expert ... :-[
Platon 29kg? Może 19, ale nie sądzę aby 29!! Ja akurat oglądałam Peak'a, bardziej mi się podobał od Platona I tak na wyczucie Peak też był cięższy od Mutsy, ale o parę kilo a nie 10! No i niestety po złożeniu Peak zajmuje duuużo więcej miejsca niż Mutsy czy nawet Platon!
Platon wg mnie ma taką dodatkową wadę, że włącznik/wyłącznik skrętnej osi znajduj się z przodu wózka i aby ją zablokować/odblokować musisz obejść wózek : No i wydaje mi się, że starsze dziecko wsiadając do wózka może deptać po tym przełączniku i go przełączyć ...
Platon 29kg? Może 19, ale nie sądzę aby 29!! Ja akurat oglądałam Peak'a, bardziej mi się podobał od Platona I tak na wyczucie Peak też był cięższy od Mutsy, ale o parę kilo a nie 10! No i niestety po złożeniu Peak zajmuje duuużo więcej miejsca niż Mutsy czy nawet Platon!
Platon wg mnie ma taką dodatkową wadę, że włącznik/wyłącznik skrętnej osi znajduj się z przodu wózka i aby ją zablokować/odblokować musisz obejść wózek : No i wydaje mi się, że starsze dziecko wsiadając do wózka może deptać po tym przełączniku i go przełączyć ...
Podziel się: